Khamis, 10 Mac 2011

KATEK EXPLORER

image

lawa x puteri katek ni? hihihi..cun kan?dah la mata kaler biru..I LIKE!!

hik3..puteri katek ada buat satu macam segmen tuk orang lain review blog dia la,,yang syoknya tu..ada ganjaran bagi sesiapa yang bertuah..ganjarannya..jeng…jeng..jeng…

Hadiah :         - Topup RM10 to 2 orang yang terpilih (topup on da spot)

                     -5 yang lain akan dilistkan ke bloglist KATEK & review blog….

memang berbaloi la hadiah tu..terasa la atok nak join skali..bukan apa, sambil memeriahkan segmen puteri katek sambil tu dapat update blog atok ni….tuah ayam nampak di kaki, tuah atok dapat RM 10…hik3…

macam mana nak join?

Cara-caranya :

1.Letakkan Header & link kan ke entry ni…

DAH

2.Tajuk entry ‘KATEK EXPLORER’

DAH

3.Pilih salah SATU entry Puteri Katek yang lepas2 yg disukai, letak tajuk, dan link kan ke entry tersebut. Terangkan kenapa…

ini part yang best ni..nk komen sepuasnya..hahaha..entry yang atok rasa paling best ialah [ kAtEk ]: kOrEaN dEtOx fOot pAtCh ..entry tu adalah entry pertama beliau..apa yang bestnya dalam entry tu?

seriusly, xde satu pun yang best..dan, atok baca memang boring..apa yang bestnya ialah entry tu adalah entry PERTAMA beliau dalam blog [kEtEk]..

best ke

apa yang bestnya ialah kepelikan puteri katek tu sendiri..biasanya kalau entry pertama, mesti la orang lain cerita pasal diri sendiri, perkenalkan siapa kita, perkenalkan blog, cerita sebab apa tulis blog..atau sekadar entry untuk “welcome” dalam dunia blogging ni..

ini tak, terus je masuk tanpa bagi selam ke entry pertama cerita pasal benda yang boleh resap toksin dalam tubuh dan keluarkan kaler warna hijau setelah pakai semalam..kalau nak baca, klik di sini : [ kAtEk ]: kOrEaN dEtOx fOot pAtCh ..benda hijau tu adalah…ehem2..

image

bukan hingus ok..

image

owh no..bukan HULK!!

image

ini baru betul..katanya, benda hijau yang keluar tu adalah toksin yang dah keluar dari tubuh…

wallahualam.

4.Beri pendapat anda mengenai BLOG ini sama ada positif atau negatif. Kritikan membina diperlukan.

blog ni dari segi keceriaan memang mantop la..lawa, simple, cepat loading dan x berserabai..cantik pada pandangan la..kalau bab entry ni, atok x pandai nak komen sebab itu adalah kehendak penulis atau tuan punya blog..cuma, nasihat atok..kalau nak majukan blog ke arah yang lebih maju (peliknya ayat) banyakkan entry yang berkaitan dengan orang lain..maksud atok, jangan syok sendiri la..hik3..dan tulis apa saja benda yang menarik minat orang lain untuk baca..

5.Kalau suka boleh follow, kalau nak tag, pun boleh tag. Tak kesah.

atok tag kawan-kawan atok n cucu-cucu lain di facebook je la ye syg..nanti atok publishkan entry atok ni di wall diorang..

6.Letak link anda disini...okey!!!

okey!! on the way nak letak la ni..nak publish jap ye..sabor jelah

 sigpic8092_11ade sesapa cakap entry ni patut dapat TOP UP RM10.00??

angkat tangan macam saya…hua3….

sesapa nak join segmwn ni..boleh klik di sini : [ kAtEk ]: SEGMEN : KATEK EXPLORER

Tarikh ditutup : 20 March 2011  (10 hari)

Comments
2 Comments

2 ulasan:

putERi-kAtEk berkata...

hahahaa.... firstly nak ucap terima kasih coz sudi join...

secondly terima kasih sekali lagi atas komen2 diberi, sangat hargai... itu yg kita mahu utk terus maju kedepan kan... jgn syok sendiri, ye tak?? hehehee

thirdly, ekceli korean detox foot patch tu bukan lah entry pertama. banyak sebenarnya. kalau nak dikira, entry pertama pada tahun 2009 bulan ogos. tapi telah diremovekan. dan yang tinggal hanyalah saki baki yang dirasakan perlu....

sekian terima kasih.

salam kenalan!!! hehehee...

pRiNCe berkata...

http://hackerz91.blogspot.com/2011/03/contest-cabutan-bertuah-untuk-semua.html

menarik...hehhheehe...jom join contest ni lak...