Selasa, 22 Mac 2011

KUCING HITAM “PEMBAWA PESANAN”..takotnye~

masa cucu kecik-kecik dulu, atau dah besar panjang sekarang pun, ade x dengar pasal kucing hitam? hohoho.mengerikan wooo…

nak diceritakan, dulu atok ada la bela sekor kucing hitam..kami, satu family panggil la dia Itam..memang cantik dan amat manja..kalau bab tidur malam, x tidur di kaki sapa2 memang x sah..tiap malam tidur di kaki family atok..x kisah la sape2 pun..asalkan family atok..

nak dijadikan cerita, adik bongsu atok cerita la yang kucing hitam ni boleh buat macam-macam..

hah! buat ape?? buat anak kucing? hahaha..ye la..itam tu betina…kih…kih..kih

rupanya buat lain la..dia cakap..hohoho..seram pulak nak cerita..atok kasi dalam bentuk point je la..

  • kucing hitam, bila dia melangkah mayat, mayat tu boleh bangun balik…woooo…apa kejadahnya..mayat tu dah mati, macam mana kucing hitam tu boleh hidupkan balik?? hantu kot..hohoho..xmo2..
  • kucing hitam ni pembawa sial…kah.kah..kah..ini memang lawak..sampai mati pun atok xnk caye..sedangkan binatang peliharaan nabi pun kucing..xkn la nabi nak bela haiwan yang membawa sial..sedangkan kucing tu boleh membawa rahmat kalau kita jaga dengan baik..ini sah2 nk “kencing”…

itu yang dulu-dulu..sekarang atok ada jumpa satu lagi kehebatan kucing hitam ni..kucing hitam mampu menulis dan bercakap seperti manusia!!

X caya? cucu baca la kat sini : Kuching Hitam

memang terbaik la kucing tu…dekat bawah ni pulak atok jumpa BLOG KUCING HITAM..dia ada join SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua hari tu..(nak join? klik la di link entry tu)

ini la rupa blognya

nak ke blog KUCING HITAM?? ini linknya : Kuching Hitam

hihihi..amacam? smart x blog dia? kepada yang dah tekan link ke blog pasal kucing boleh menulis dan bercaka seperti manusia tadi..atok minta maaf ye..tipu je..kui3…

nak join segmen atok tolong promot blog??

klik di sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
10 Comments

10 ulasan:

shahsyaz berkata...

kucing itam comeyh...berkilat je bulu die...

ijam ismail berkata...

cian kucing itam
hehe

Rafi Nilhan berkata...

wah..wah..TQ2.. ;)

c-tea berkata...

hahaha...ape la atok ni..gimik giler..tapi cara promot atok ni memang boleh tahan lah..ct pun mula-mula tadi tertipu..hahaha...nak join jugak lah..boleh tak???

Ifti Larina berkata...

haha tp kan kalau tak silap jin boleh ubah bentuk jadi kucing itam or anjing hitam??. if im not mistaken la

sicomot-comel berkata...

alahai..

kesian kucing hitam jadi momokan utk buatkan kita percaya bnde2 karut marut neyh..

Orang Kampung berkata...

aduh.. mcm2 nama blog ada dlm mlaysia ni..

Noraien berkata...

hahaha..kelakar la yg kucing itam nie pembawa sial..xmunasabah lgsg..lgpon kucing kan haiwan kesayangan nabi.. :)

btw,blog kucing hitam tue mmg smart especially header dye..thumbs up ! :)

Rafi Nilhan berkata...

Ifti larina:
saye bukan jin ok.. :)

gangguan seksual..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/oi-aku-geli.html

nur chahaya abadiey berkata...

dulu2 rase paranoid je ble dgr kucing htm.nk tgok pon tkut..heheh