Selasa, 22 Mac 2011

“BOOKING” KEKASIH ORANG

image

hah! nah..terkeluar biji mata pasangan kekasih tengok entry atok ni…hahaha

nak tempah kekasih orang? boleh eh?

kalau dulu, kecoh pasal main kayu tiga..curang…x setia..makan luar..ngorat lelaki atau perempuan lain..

kalau ada orang tempah pakwe atau makwe kita macam mana?

contohnya :

lelaki : you, nanti kalau u dah clash dengan pakwe U, I nak “book” U sebagai kekasih I

perempuan : ok..U tunggu la ye..kalau I xde jodoh dengan pakwe I, I akan terima U pulak..

kah..kah..kah..

dan sebaliknya..mungkin ada perempuan lain yang sedang booking pakwe cucu..jangan terlepas pandang..hihihi

apa pendapat cucu-cucu sekalian pada mereka yang suka “booking” kekasih orang ni?

*p/s : mata air atok jangan marah..I will marry U la sayang..

Comments
6 Comments

6 ulasan:

sabenazakey berkata...

jahat jahat,.!!

Orang Kampung berkata...

no komen..
hahaha

senyumSOYA berkata...

uish~ (^^-

rebecca melessa berkata...

ceh...nanti bile diaorang dah kapel mesti akan wat mende yang same jugak.apadaaa~

AZRUL AZMI berkata...

hahaa...ada ke macam tu... boleh pulak...

miss atie berkata...

gmbr kat entry ni..tgh kissing tapi pengang tgn org len..haha..then.yg pompoan tu pun lyn je,.haha..

bdoh lah siap booking..