Selasa, 29 Mac 2011

[GAMBAR] ROTI TUBUH MANUSIA

AWAS : GAMBAR AMAT MELOYAKAN

atokterjumpa gambar ni dalam blog mat salleh..beruk pun terkejut kalau tengok gambar roti ni..hohoho

agak menyeramkan la bila roti dibuat seperti tubuh manusia..atok x pasti, adakah itu tubuh manusia dan dibakar atau roti yang dibentuk seperti tubuh manusia dan dibakar..misteri~ hihihihi

image

rasa macam kejam la pulak kalau nak makan..ada selera ke nak makan?

image

budak ni rilek je makan muka orang…hahaha..tapi, nampak muka budak tu macam dah berkerut..kene paksa ke adik oii? hahahaha

imageimage

nah…semua bahagian ada..kaki, tangan, dada, kepala, dada…kemaluan ada? hahahahaharap-harap alat sulit tu xde..

sekali tengok, jual roti ni macam jual daging manusia pulak..cucu berani nak makan? hahaha

best jugak “test” ni..sapa taw kat kedai mana ada jual??

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Noraien berkata...

xde selera nak makan roti cam nie..

maceklala berkata...

ouh ouh, kalau lapa tahap dewa pon, macek lari tgk roti roti ney ahahah

amalina berkata...

main2 je tgk..
euiii
geli laa..

AiMaN berkata...

@maceklalahohoho..atok pun rasa x sanggup nak telan

aida4eva berkata...

eeeeeeee~ yeyekkk :p

sabenazakey berkata...

menakutkan,. eyek,.!! tgk pon buleh muntah.

Azreem berkata...

ini orang bagi free pun aku tak selera nak makan..adoi..knpe la manusia ni suka buat benda pelik2..

Post Terkini: Apa pendapat anda tentang gambar ni?

AiMaN berkata...

@Azreembukan pelik2..ni dah tahap teruk ni

AiMaN berkata...

@sabenazakeyuweeekk

nOOr shAfIqAh berkata...

ergh...kalo nak mkn pon kne pkir bkali2...cm mkn bdn sndri..urgh

~~Ticer Wann~~ berkata...

loya tekak

AiMaN berkata...

@~~Ticer Wann~~agak la..uweeek!