Rabu, 13 April 2011

SEDIH : AWEK CUN MAJOK DENGAN ATOK

hmmm…i’m so sorry..

sebenarnya macam ni..ada sorang perempuan tu..dia selalu likes post atok..asal atok post entry dekat FB je, dia mesti likes..atok pun happy..yea!!!..suka la kan..sebab ada orang likes entry kita..

sekejap tadi..atok pergi la jenguk-jenguk profile FB dia..mana la taw..kot-kot sedara mara, kawan, atau sapa2 yang atok kenal la..hmmm…x kenal kot..kenal di FB je lah..skali atok terbaca maklumat tentang dia..wah…hangat..

dia ada tulis  “F**K…bla2…” mungkin sebab dia nak marah dekat seseorang kot…hmmm..atok pun x terfikir sampai tahap camtu sekali…dengan niat saja nak bergurau, atok copy balik ayat tu, then paste dekat ruangan komen di wall dia..pastu atok tulis “can I?”..sekali dia majok dengan atok..huhuhuhu

atok mengaku la yang atok agak keterlaluan pasal tu..huhuhu..sedihnya bila hilang kawan ni..dah la kawan yang selalu likes post atok..nak kawan balik..yang tambah sedih lagi..dia dah remove atok as friends dan mungkin dah block terus atok dari menengok profile FB dia lagi..huhuhuhu..atok dah hantar mesej dekat dia..tapi….x berbalas…wowowoo..nak nangis je rasa..

lupa nak kenalkan awek cun tu..nama awek cun tu Shandy Aulia..atok nak tunjuk dia punye FB pun x boleh..sebab, dia dah block atok..huhuhuhu..yang atok ada hanyalah blog dia.. inilah blog dia : ♥♥♥greentrees♥♥♥

image

kalau sesiapa kenal Shandy Aulia ni dah boleh “contact” dia..cakap kat dia, yang atok minta maaf sangat-sangat..atok xde niat pun nak mintak dan cakap benda-benda pelik camtu kat dia..huhuhu..maafkan atok sebab gurau x senonoh (keterlaluan)…atok janji atok xkn buat lagi..

p/s : kalau boleh..cucu cari FB dia, dan cakap atok minta maaf dengan dia ok..ertolongan cucu-cucu amat atok hargai..

Comments
18 Comments

18 ulasan:

sabenazakey berkata...

atok jgn sedey sedey,.haha

FATINHAWA berkata...

ayokkk atukkkk.eehhehe

Red berkata...

atok dah lama tak buat entri petua.. =,=

AiMaN berkata...

@Redhihihi..perasan jugak ye cucu..atok dalam proses mencari petua-petua terbaru jugak ni..kalau ada petua baru..nanti atok akan post kan..

AiMaN berkata...

@FATINHAWAayo yo...

AiMaN berkata...

@sabenazakeynak nagis pun ade..huhuhu

efa nur berkata...

sedihnya cerita atok..
tapi lagi sedih sebab atok dah lupekan efa.. :(( *nangesss T_T

Miss Secreto De Amor berkata...

tu la atok . kalo dah ske ckp ske . kan da hilang . .tercari - cari lak

GeminiGurlz berkata...

haaaaaa.... atokkkk..... cucu sorang da larikk..

AiMaN berkata...

@efa nuralamak..sorang lagi dah majok..huhuhu

GeminiGurlz berkata...

atok... da add die kat fb.. ade terjumpa komen ito...

bersama kak Es berkata...

terlajak perahu blh diundur....

ayoookkk

AiMaN berkata...

@GeminiGurlzhihihi..cantik x dia? hahaha

AiMaN berkata...

@bersama kak Esdah baik2 balik dah..kih3

ejulz berkata...

xpe bro.. jiwa pompuan ni ibarat ais.. mudah cair bila dipujuk.. haHa.. betul ke pepatah tu.. haaha

Nak mintak pandangan sikit.. heHe "Urat Oh Urat kenapa berdenyut!! "

AiMaN berkata...

@ejulzdah berbaik pun bro..hahaha..

Izzah berkata...

keh3.. sengal la.

AiMaN berkata...

@Izzahbukan atok yg sengal..