Jumaat, 11 Februari 2011

KHUTBAH JUMAAT–ADAKAH ONANI ITU NORMAL?

image

sempena hari jumaat ni..meh la sesama kita menjenguk bab agama sikit..x hilangnya gunung dikejar dan x lari nya angin menghembus..

onani ni sinonim ngn lelaki atau pompuan ek? ataupun kedua-duanya? ataupun sinomin dengan remaja??

macam mana kalau topik pasal ONANI ni jadi tajuk khutbah kat masjid? kuang3!!..x tido la nampaknya abang, adik dan pakcik2 lam masjid tu..khusyuk mendengan penerangan khatib..tapi rasanya macam agak mustahil tajuk ni nak keluar..hahaha

pape pun, jom baca pasal khutbah dari atok  dan persoalan mengenai onani di hari jumaat ni…

Berikut adalah beberapa persoalan yang berhubungkait dengan masalah onani atau mastubasi atau melacap

Soalan 1: Apakah Onani itu tidak normal ?

Jawapan : Onani dikalangan remaja adalah normal dan hampir semua lelaki remaja melakukan onani.

Soalan 2: Bahayakah melakukan Onani ?

Jawapan: Onani tidak bahaya jika dapat dikawal dan bahaya jika melakunya terlampau kerap.

Soalan 3: Berapa kalikah yang dianggap normal ?

Jawapan: Dalam satu atau dua kali sebulan dianggap normal.

Soalan 4: Kalau lebih dari dua kali ?

Jawapan: Tidak bagus untuk kesihatan fisikal dan mental anda.

Soalan 5: Apakah tidak bagus jika terlampau kerap melalukan onani. Katakanlah setiap hari ?

Jawapan: Ia boleh melemahkan badan dan otak

image

hua..hua..hua..tapi HUKUMnya??

sebenarnya atok petik dari entry sorang blogger kt blog dia..jadi, kalau cucu nak taw dengan lebih lanjut….klik je pada url kt bawah ni..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/02/onani-melancap-adakah-normal.html#ixzz1DcQbyhwZ

SELAMAT MEMBACA~

Comments
1 Comments

1 ulasan:

Magrib berkata...

atok... cucu tngk traffic source cucu.. cucu ada nampak traffic datang dari blog atok..

terima kasih ya atok sebab promote link cucu.. terima kasih dan terharu... hehe