Isnin, 21 Mac 2011

[HOT] KEKASIH “BERMESRA” DI PUBLIC, TINDAKAN ANDA?

hah! mesti penah tengok kan? X pernah tengok?

tipu la..hahaha..ye x pernah tengok?

atok ada beberapa keping gambar yang atok amik semasa ke singapura baru-baru ni..diorang ni agak syok la duk “main” di kawasan awam..hahaha..nak tengok?

PEMBACA 13 TAHUN KE BAWAH DI MINTA PEJAM MATA

image

ada lagi..hihihi

image

nak lagi?

image

x cukup lagi?? nah amik ko…

image

terkejut? taw pun takut..syok ye layan gambar2 x berpekdah tu?hihihi

kalau la perkara macam tu terjadi di depan mata cucu..apa cucu nak buat?

telefon polis? teeet…teeet…999

dail talian An-Nur? teeet…teeet..15999

telefon Jabatan Agama Islam? atau,

kita bakooooo aje? sigpic8092_11

pilihan ditangan anda..hihihi..

Comments
13 Comments

13 ulasan:

dina darwina berkata...

huhu..kat negara malaysian ne pun dh ada unsur2 kearah sikap tu klu jln2 kat mdivalley atau kat berjaya times square

farasakura berkata...

telefon parents je

budak kampung berkata...

angkat tangan macam saye...keh23....usop lagi hot kot...kah2

Orang Kampung berkata...

kita bako kita bako..

atok buat koleksi gmbr ni dlm hndset erk.. hihihi

c-tea berkata...

hahaha...tak ade wat pape lah..just ct akn pandang sambil wat muke jijik..hahaha

apezs shah berkata...

salam

haha last de best..

gadis kepastian berkata...

hahaha kito bako jew....

oneTieyha berkata...

bala2, maksiat2..huhu..tindakan kiter ialah,,jgn wat mcm dey all tu wat tu..huhu

Haw berkata...

tapi gambar tak pakai baju kat iklan yg kita tampal tu mcm mana pulak ya?

intan.maisarah berkata...

.tutup mata.

cik najihah berkata...

wlamak..public tu...x beragak..ase2 bes x kalau kite kentut depan2 depa ngeh2

Rafi Nilhan berkata...

dunia nak kiamat gitu la bang..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/wanita-idamanku.html

efa nur berkata...

hahaha..part last 2 paling best..
kita bakooo aje laaa ye..hehe