Isnin, 24 Januari 2011

UNDIAN GIVE AWAY CONTEST dari ATOK

UNDI

buat masa sekarang sudah ada 16 PESERTA yang menghantar penyertaan untuk GIVE AWAY CONTEST dari ATOK tu..

ada lagi x cucu yang nak join? sebab tarikh tutup menghantar penyertaan pada 27.JANUARI.2011 tepat jam 23:59:59..penyertaan selepas waktu tersebut tidak akan dilayan lagi dah..hehehe

buat cucu yang dah hantar penyertaan dan akan menyertai GIVE AWAY CONTEST dari ATOK..pengundian akan bermula seperti mana berikut

TARIKH : 28 JANUARI 2011 hingga 7 FEBUARI 2011

WAKTU : 3.00 P.M ( 28 JANUARI ) hingga 11.59 P.M ( 7 FEBUARI )

TEMPAT : KOTAK PENGUNDIAAN AKAN DILETAKKAN DIBAWAH ENTRY PALING AKHIR PADA “PAGE HOME

cucu undi lah ye sampai pecah kotak undian pun..atok boleh ganti yang baru..atok kasi peluang peserta berkempen lama iaitu lebih seminggu sempena cuti raya cina ni..dan juga nak kasi peluang pada cucu yang balik kampung atau sibuk di musim perayaan supaya sempat mereka berkempen..

kalau nak guna gambar kat atas tu sebagai bahan berkempen pun boleh..

buat cucu yang belum menyertai..jom la sertai sekarang..hadiah menarik menanti..

Comments
10 Comments

10 ulasan:

cik kangkung berkata...

haipp..tak pemes cam cik kangkung susah la nk pomot :)

NadiRah berkata...

uish!! nasib bek sempat join..jap2..
nk wat!!

Nina Juliana berkata...

terima kasih.. nak kene promot ke? alahai.. tak reti la.. nak promote ni.. blog pun jarang dijenguk tu.. :-(

aNa d'sKoDenG berkata...

erkk..nak kena pomot ek? napa x atok jek pilih..hehehehhe

ok..ok..atok jangan marah ek
nanti cucu pomot..

kawan²..UNDIlah saya..heheh
http://adiyahana.blogspot.com/2011/01/aku-dan-atok.html

tomatokering :) berkata...

dah undi :)

Zurina J. berkata...

Sy sudah vote "my famous last word"..
harap dia mng spy blh bhagi hadiahnya dgn sy...ihihi.

*atok jgn nakal². nanti gigi palsu ttanggal...ahaks.Yeeha!!!

RaDiN SiTi AiSyAh berkata...

meh undi cucu ni plak..hee..nnt nk smbg cite pasal atok la.mcm2 nk cite ni..

http://radinsitiaisyah.blogspot.com/2011/01/mari-mengundi-giveaway-dari-atok.html

zacky ~786~ berkata...

jom komen eden plak yop.. hehee

http://zacky786.blogspot.com/2011/01/jom-undi-segmen-aku-atok.html

Kodet berkata...

huhu..aku akan promot2

mazeermohamad berkata...

hahaha! makasih zu~ :'P