Isnin, 24 Januari 2011

CINTA ALA-ALA MEE SEGERA

image

bukan nak promosi mee segera berjenama CINTAN ok…

aish..cakap pasal cinta ni memang best..sebab manusia pun lahir disebabkan cinta..ataupun dalam erti kata mat salleh “make love”..cewah..speaking gitu..tapi make love tu banyak maksudnya (umur bawah 18 tahun jangan cari)..

tetiba je atok nak cakap pasal cinta-cinta ni..teringat pulak kisah cinta ala mee segera zaman kanak-kanak dulu..ye la..bila dah nampak awek-awek cun, mula la lelaki nak buat muncung macam tikus dan bunyi macam burung tercekit tulang..hahaha..kadang2 bila ingat balik..menyampah pun ada…

 

tapi itu la hakikatnya..atok pun dah 2 kali terpikat pada perempuan dengan cinta mee segera ni..tapi ye la..kalau dah nama mee segera..pasti susah nak kekal lama..hahahaha..masing-masing perangai macam budak baru kenal jantan betina..abis orang nak rasa..sekejap dengan laki tu..sekejap dengan perempuan ni..pendek kata, semua jenis mee segera nak rasa : maggie, ruski, adabi, pama bla2…akibatnya. kapel 2 minggu dah minta putus..kui3..

lepas putus je jadik frust menonggeng macam nak mati…padahal ok je kalau hidup..hahaha..kan2? apa nak susah, family kan ada? kawan kan ada..atok pun ada jugak..hihihihi

imageakhirnya, atok jumpa la nenek..alhamdulillah, setakat ni masih bersama nenek yang comel tu..hik3..bahagia sangat dengan nenek..yang pastinya nenek bukan mee segera lagi dah..jadi mee kuning or mee hoon dah kot..hahahaha – jangan marah ye sayang..

cucu pernah rasa cinta mee segera nih? jom kongsi nak? hahaha..

atok ada petua tuk kekal dalam percintaan..klik kat tajuk entry ni : Nak Kekal Dalam Bercinta

atau pun cucu perempuan boleh check tanda lelaki jatuh cinta di entry ini : 20 Tanda Lelaki Jatuh Cinta

Comments
3 Comments

3 ulasan:

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

wahhh, tu diaaa,
atok jiwang. hehe! =PP
kim slm kt nenek comel tu er.

jaa64 berkata...

jwang karat...cinta mee maggi..hahaha =p

DaK CoMoT berkata...

ahaha...cinta banyak2 last msti dapat gak yg terbaikkkk......mcm atok dpt nenek comel tuh..ngeeee