Rabu, 10 November 2010

Peni Anani = Sejenis KUDA???

AHH....TIDAK....bukan kuda la atok...huhuhuhu...x silap atok, kalau kuda kecik tu orang panggil penny..hairan atok..ish..ke atok da nyanyuk ni..hmm..xpe la..nak di jadikan cerita..

petang tadi..cucu kesayangan atok si Peni Anani ni, komen pada satu entry atok...atok cakap la nama dia ada macam nama kuda yang kecik kuit miut tu..atok ingatkan nama kuda tu penny..rupanya X...huhuhu

atok cuba la google perkataan penny tu..maksud dia...jeng2...jeng3....

A penny is a coin (pl. pennies) or a type of currency (pl. pence) used in several English-speaking countries. It is often the smallest denomination within a currency system.

ini rupanya penny..dan ini gambarnya...
ni penny GHANA punye..

yang ni..AUSTRALIA punya

pendek kata..PENNY ni duit syiling la..hehehe..senang kan..paham..bukan sejenis kuda rupanya..

pastu atok selidik lagi..apa maksud PENI...ALAMAK.....terkejut atok...nak taw pe yang keluar bila atok tanya lebaai GOOGLE??.................. ini dia................

klik kat gambar n zoom kan..memang x nmpk..kecik..hehehe

Pak Lebai Google igt atok nak cari perkataan "PENIS"..mujur nenek xde..x senonoh tol Pak Lebai nih..pastu atok rasa cam best je..kah3...try tengok kat picture..ALHAMDULILLAH..atok dah buat "safe search" dkt preference google..soo, xde la yang lucah2 keluar..tapi nak taw gambar first keluar pe?kah3...

gambar penis binatang ni..pe dia ni? anjing laut ke singa laut? atok x penah belajar dulu sal binatang camni..huhuhu

MACAM2 ada lam internet nih...kalah ASTRO...hehehe..jadi motifnya kat sini..atok nak pesan..kalau nak letak nama samaran tu..pilih la yang bermaksud cantik..it's ok, nk guna nama sebut berbelit-belit lidah pun..tapi fahami maksudnya..ok cucu2 atok? faham...tatai cucu..cayang cucu2 sekalian....
Comments
8 Comments

8 ulasan:

res ipsa liquitor berkata...

ato.. res ipsa loquitor tu mknenya bagus tau..:)

AiMaN berkata...

apa maknanye??hehehe

res ipsa liquitor berkata...

thing speak itself...:)

AiMaN berkata...

ish..susah atok menyebutnya..x penah pulak sepanjang atok belajar bahasa asing zaman jepun lu ada perkataan cmni ni..yg ada "konichiwa" je..hik3

zianazone berkata...

hahaha ni rupanya atok dan entry itu :))

AiMaN berkata...

zianazone : sejak bila mencari atok?hehehe

peni anani berkata...

sejak atok wt en3 sal name kawan downg r tok oiiitt... hahaha... downg panggil peni lop... singkatan bagi lov poison hehehe

AiMaN berkata...

peni : hehehe..semoga blog cucu bertambah follower..bertambah nuff..belanja atok skali..hahaha