Isnin, 20 Jun 2011

PETUA ELAK PASSWORD BOCOR

mesti ramai nak tahu ni..entah-entah kerajaan malaysia pun nak taw camne caranya nak elak di”hack” dan elak password diketahui orang ramai..ye la..sekarang ni kan musim hack laman web milik kerajaan..hahaha..

atok x pandai nak ajar..cucu tengok je la caranya dibawah ni..

image

image

image

SELAMAT BERAMAL~

Comments
17 Comments

17 ulasan:

Rafidah Farhana berkata...

LAAA~
Hidup-hidup ingat betul. Rupanya,
Hahahaha!

AiMaN berkata...

@Rafidah Farhana laaa..apa x betulnya..betul la tu..hik3

sumaiyah mokhtar berkata...

hahaha nk mcm gamba no 3 :)

AiMaN berkata...

@sumaiyah mokhtar boleh cari kt mydin..ada jual rasanya

forever love berkata...

hatoyai... panas la masa online kalo cmtue

K O R I E berkata...

haih sbr jeala~
rsa mcm nk hempok something jea

NuSaNa NoSa 91 berkata...

atokkkkkkkkkkkkkk~~!!

xbaik tau.. semangat keen nak tau.. tup2 kena tipu.. ahahahahaa~ ^_^

AiMaN berkata...

@forever love pakai time nak letak password je..pas letak password..xyah pakai la

AiMaN berkata...

@K O R I E hempok je laptop tu...hik3..

saja nak gelak2 di malam hari

AiMaN berkata...

@NuSaNa NoSa 91 lalalalala~ padan muka..kih3

Budak Giler Cadbury berkata...

=.= tertipu la plak ehhehe

a pis of art berkata...

hahahaha

SeCret aDmiRe berkata...

mcmna la klu bos tegur tym kat office ar? hahaha

AiMaN berkata...

@SeCret aDmiRe jawab la..ini untuk keselamatan cyber office kita..hahaha

cik najihah berkata...

hahahaha...kreatif gilos kan..

fazae berkata...

hahah cool and creative :)

AiMaN berkata...

@cik najihah bulih la..tp, kdg2 nmpk mcm menyiksa diri je..