Khamis, 5 Mei 2011

SENARAI GAME YANG MENGHINA ISLAM part2

salam..

hari ni atok jenguk-jenguk internet xde benda best pun..huh! sedih…susah la nak update blog cmni..xde idea baru dan gempak..last-last..atok kaji selidik la pasal game-game yang menghina islam..sebelum ni atok ada penah kongsi satu artikel facebook pasal game yang menghina islam..kalau nak baca..klik kt sini : [TERBARU] GAME YANG MENGHINA ISLAM | peTUA KITA semua

sekarang ni..atok ada jumpa beberapa gambe lain yang turut sama menghina islam..ada game lama dan ada game yang masih hot! hihihi

atok petik dari forum

1.Clive Barker; Undying

image

Permainan ini mengesahkan tentang perlawanan dengan syaitan. Tetapi ianya menggambarkan dalam istana yang diduduki syaitan itu terdapat nama-nama Allah di dinding istana tersebut. Ini seolah-olah menggambarkan bahawa sesiapa yang menyembah Allah itu adalah sekutu syaitan.

Aku dah habis main lah game clive barker undying ni. memang ada pun nama Allah dengan tulisan terbaik kat dinding ngan tiang. tapi kat stage last- last. tapi kalau kat stage awal-awal tu tak perasan lak aku. Tapi game ni dah lame la.

 

 

2.BATTLE OF THE GODSimage

3.C&C General

kalau korang perasan la, masa kita pakai GLA kita buat orang reramai riot tu......dia akan takbir Allah hu akbar....bunyi salawat pun ada...

yes... civilian tu ada yg takbir dan selawat...
aku guna diorang ramai2 pi attack base US...
terbarai US bila tengok 'pejuang2 islam' nie datang ramai2

C&C Generals, bangunan GLA cam masjid..lagi ampeh gak

P/S : LIKES untuk SHARE di FACEBOOK masing-masing

Comments
6 Comments

6 ulasan:

Red berkata...

aiyoo.. atok.. pasal game prince of persia tu tak habih preview lagi laa...

D i n berkata...

betul tu C&C General :zero hour
kalau amek GLA memang ada org ramai2 tu...

P/S: kuat wo berkecai base US.

~~Ticer Wann~~ berkata...

gilo la depa ni.... haishhh


jemput ke blog saya...

http://soidahsofi.blogspot.com/2011/05/iklan-ba-kat-blog-korang-berhati.html

Harun Abdullah berkata...

aiyoo.......klucam nie rosakla.... yaallah berilah petunjuk dan hidayahmu kepada mereka...

Tanpa Nama berkata...

Aku minat giler men game cc genral...

Tanpa Nama berkata...

c.c general macam pejuang berani mati
bangunannya memang macam masjid
bangunan buat pekerja