Khamis, 28 April 2011

[TERBARU] GAME YANG MENGHINA ISLAM

Atok dapat artikel pasal ni di facebook..sekadar nak sebarkan dan memberitahu cucu..baca la kat bawah ni

Devil May Cry 3

image

Devil May Cry 3 (untuk platform ps2) Satu adegan dalam game tersebut dipaparkan pintu kaabah sebagai pintu yg menghubungkan di antara dunia syaitan dan dunia nyata... dan yang membukakan pintu tersebut adalah character c.g.i. yg telah menyerahkan diri pada kuasa ilmu hitam yg sememangnya islam melarang amalan itu ayat character c.g.i. itu ada membaca ayat... klau tak silap lebih kurang begini permulaannya. .. "wahai pintu yang menghubungkan dunia kegelapan" [dalam bahasa inggeris] dan character itu membaca ayat itu didalam kitab yang dipegangnya. .. klau tak silap kitab bible.. . pasal di akhir scene character tersebut ada menyebut 7 ayat kemusnahan yg tercatit di dalam Bible... "wrath, sloth, lust, gluttony" dan tiga lagi ayat yg aku dah luper.....

Counter Strike Condition Zero Deleted First Stage

image

Counter Strike Condition Zero Deleted First Stage dia.. Kita kena lawan Tembak dgn askar2 yang BERAGAMA islam... Kalau kita sedar.. Masa kita tembak tuh.. Kita dengar Askar yg kna tembak jerit.. ALLAHUAKBAR. . JIHADD..

Prince Of Persia

image

Prince Of Persia, pedang pada watak tuh.. Ada tulisan Kaligrafi Arabic Alphabatic

ada 3 je yang di senaraikan…atok x pasti sejauh mana kebenarannya..lagipun, atok x sempat nak selidik..esok atok ada exam..huhuhu..cucu tanya la tuan punya entry asal disini : Login | Facebook

nanti..bila atok dah habis exam..atok akan selidik pasal game yang hina islam ni..doakan kejayaan atok dalam exam ye..miss u..mmmuah!..hik3

p/s : LIKES untuk sebarkan di FACEBOOK

Comments
8 Comments

8 ulasan:

!! Kodet !! berkata...

counter strike tu paling menghinakan...

AiMaN berkata...

@!! Kodet !!atok x pasti sejauh mana kebenarannya..

zulhaidi berkata...

lau aku maen cs..aku amik terorist...sedak n gempak..lwan israel...xpi game nie ttap hina islam~~

AiMaN berkata...

@zulhaidiye?? atok pun x pasan..huhuhu

AiEN EiN berkata...

ya Allah camtu skali ke.. Kenapa la masa saya main Devil May Cry tu x perasan pintu tu seakan-akan pintu Kaabah.. huu

AiMaN berkata...

@AiEN EiNjaga2 pasni ye..hihihi

Tanpa Nama berkata...

Btil ke cs hina islam???sye xpernah dgr pon Allahuakhbar.....mungkin btol atau tidak

Tanpa Nama berkata...

ini memang benar soalnya ada ,masjidnya hancur