Isnin, 4 April 2011

LAMBANG RADIOAKTIF MISTERI

benda pelik dan misteri ni memang best..hihihi..di malaysia ni ada banyak konspirasi..x kira la, konspirasi politik, agama, kaum mahupun kes freemanson..

kes konspirasi dan pelik yang terbaru ialah mengenai lambang radioaktif yang tiba-tiba muncul hampir diseluruh malaysia..antara gambar yang atok terjumpa dalam internet ialah

image

image

image

malah, ada bukti yang mengatakan bahawa kes lambang radioaktif misteri ini adalah satu penipuan

image

artikel yang pernah ditulis oleh blogger mengenai lambang radioaktif meisteri

yang bestnya..ada satu blog khas yang menceritakan tentang lambang radioaktif misteri ni..

Lambang Misteri

Wallahualam..atok pun x boleh nak pastikan, adakah benda ini wujud dengan betul atau sengaja direka-reka..kalau betul, adakah ini kesan dari letupan loji nuklear di jepun? atau, kemungkinan negara kita akan diserang wabak baru? atau kita akan diserang makhluk asing???

siapa yang tahu? hihihihi

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Isteri Yang Comel berkata...

ramai wat entry pasal nie.. nak tau sangat apakah itu

xazryx berkata...

ape makna nya ?

aiex sepet berkata...

bdk tadika pun xkan tertipunye dgn photoshop sebegini..

Ifti Larina berkata...

i wont buy this crap =='

Sam Posmen berkata...

semuanya nak di konspirasikan. jangan terlalu taksub akan sesuatu. apa-apapun kebetulan atau telah di photoshop oleh pihak tertentu. ermm...aiseh!

AiMaN berkata...

@xazryxnantikan maknanya 6 april ini..

AiMaN berkata...

@Isteri Yang Comelatok pun x berapa tahu..masih mengkajinya..

AiMaN berkata...

@aiex sepetkemungkinan ini adalah photoshop..

AiMaN berkata...

@Sam Posmensekadar membaca, mengkaji, dan menunggu jawapan yang pasti..hihihi

D i n berkata...

edit...= ="
tapi apa motif semua lmbng tu sampai ada iklan? = ="

AiMaN berkata...

@D i nsemuanya telah dirancang

hakeem kira berkata...

oh patut la ada refering url dari blog anda . hehe . dah pon saya buat part 2 punya . sila la baca kalau tak keberatan . http://www.hakeemkira.blogspot.com/