Rabu, 27 April 2011

FREE DOWNLOAD THOR MOVIE

*Entry test SEO

image

hahaha..padan muka buat sesiapa yang cari di GOOGLE dan YAHOO! dengan carian FREE DOWNLOAD THOR…cucu dah kena tipu dengan atok..kuang3!! oit..cite THOR ni belum keluar lagi di wayang buat masa sekarang (27/4/2011)..tapi..orang cakap, movie ni bakal pecah panggung wayang 6 Mei ni..elok sangat la tu..pada sesiapa yang dah abis exam boleh la tengok citer ni..

berbalik pada tujuan asal atok tulis entry ni..atok tulis entry ni bukan pasal atok ada link nak download cerita THOR dengan PERCUMA..aok sekadar nak mencuba SEO..bukan apa..dah lama atok x merasa penangan SEO nih, selepas musim keputusan peperiksaan SPM tamat..hmmm..sedih jugak..banyak trafik turun..bukan senang nak main dengan SEO nih..kene up tu date dengan keadaan semasa dan benda yang paling hangat di enjin carian..dengan berkat dan rahmat ALLAH,harap-harap la entry SEO ni berjaya tipu GOOGLE untuk letakkan entry atok di carian paling atas untuk keyword FREE DOWNLOAD THOR MOVIE..hihihihi

pasal download movie ni..sepanjang atok hidup ni..amat jarang sekali atok tengok movie yang atok download..bukan x minat..cuma kadang-kadang rasa malas..ntah la..x taw kenapa..atok suka download..kadang-kadang, 2 cerita atok download satu hari..tapi, x tengok jugak..lepas tu, ada member datang tanya..ada cerita baru x? atok kasi, then masukkan je dalam recycle bin..buat sampah je dalam hard disk laptop atok nih..hik3

tapi satu je..atok memang anti dengan download cerita korea dan jepun..uargghhhhhh! benci! penah sekali mata air atok suh download citer korea..satu cerita je atok download..pastu x download dah..dah la satu cerita tu berpuluh-puluh siri..x sempat nak melayan atok!! dah la mata air atok tu minat jugak mamat jambu korea tu..bikin atok JELEZ je..sebab tu atok benci giler2 dekat mamat-mamat korea dan jepun..tapi, awek-awek korea ngan jepun layan jugak..kiut miut kot diorang tuh..iii..geram atok tengok…hahahaha <---jangan bagi taw mata air atok ye..

akhir kata..kalau cucu nak taw pasal cerita THOR ni..cucu boleh tengok dekat entry  ni : WAYANG PUNYA TRAILER : THOR

ini blog kawan atok..dia ada tulis pasal citer THOR..nampak macam best..siap ada video trailer lagi..amacam?? nak download movie thor free??? cari kat tempat lain ye..hihihihi

kepada pencari FREE DOWNLOAD THOR MOVIE, atok minta maaf atas penipuan ini..penipuan ini adalah kerana tamakkan SEO semata-mata..

Comments
6 Comments

6 ulasan:

Azmie berkata...

tipah tertipu.. T_T

AiMaN berkata...

@Azmiedah ada yg kene rupanya..kui3

Bella Bell berkata...

atok....baca ni..

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/04/lagi-page-penghinaan-terhadap-islam.html..

kalau atok dah tahu xpe la..kalau xtahu lagi mesti atok bengang..

Jijahh @ f.k berkata...

herkk ... panas ati kejaps ... tak baik tipu ahh atok .. tuhan marah tauuu .....

Tanpa Nama berkata...

bodoh!!!

Tanpa Nama berkata...

langsung tak cool..