Rabu, 27 April 2011

ENTRY MENAGIH SIMPATI

hahahaha…amacam tajuk entry? rasa kesian x? kalau x kesian…atok bagi penampoo laju-laju kang..

meh nak citer ni….bukan bed time story atau citer pasal hantu mak limah mahupun cerita kedai kopi..ini cerita pasal kawan atok bernama KAT yang menjoin contest blog tercantik!

dia ada join 1 contest di woot woot ! , malangnya..kemenangan undian tu dikira atas faktor bilangan undian..atok pun x berapa suka sebenarnya join contest pakai undian ni..satu masalah pulak nak suruh orang pergi undi kita..dah la pembaca blog tu sayang teramat sangat nak tinggalkan blog kita sebab nak baca entry best-best…(bajet je lebih)

jadi..dengan kesianya..atok nak PAKSA cucu tolong undi kawan atok kat bawah ni..

taw x nak undi yang mana???

1) http://jaa64.blogspot.com

dah…x payah banyak songeh..pergi undi je NO 1

http://iniwootwoot.com/undian-contest-blog-tercantik/

 

Comments
6 Comments

6 ulasan:

Orang Kampung berkata...

entah spa aku undi ari tu..
rmai sgt minta tlong.. xingt dh.. hahaha

jaa64 berkata...

terbaiklah atok!!!!
haaaaaahaaa..
tapi ramai dah undi org lain daaa..
huhuhuhuhuuhuhuh...


syg atok!!kihkih ^^

AiMaN berkata...

@jaa64kesian ko mu kat..kih3..xpe la..aku akan paksakn orag lain..manusia dalam dunia ni bukan ada 500 orang je..berjuta-juta orang ada..tgk la..nanti mu dapat 1 juta undi..hahaha

AiMaN berkata...

@Orang Kampungala...pergi cri laptop atau komputer lain..pastu blh la undi..bukan dia taw pun kita undi 2 kali..hahaha..

dia hanya sekat kalau IP sama je..kn?

b a m b a m ' s berkata...

undi dah.. undi kesian!kekekeke..

larik2!! :D

AiMaN berkata...

@b a m b a m ' sJgn larik!! kan bg penampo kan..hihihihi