Selasa, 26 April 2011

ADEGAN RANJANG LISA BERSAMA AARON AZIZ

image

SUMBER : http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Lisagementaraksiranjang/Article/index

Apabila diminta mengulas mengenai adegan ranjang yang dilakonkan bersama Aaron Aziz dalam filem Ombak Rindu, Lisa memberitahu, “Saya berdebar sangat apatah lagi Aaron sudah berkahwin. Saya akui tak selesa, janggal, takut dan risau melakonkan adegan ini. Agak lambat juga untuk saya selesa dengan Aaron untuk melakonkan adegan ini.

“Walaubagaimanpun, kita hidup dalam masyarakat ketimuran, jadi ada keseimbangan dalam babak ini. Ada juga perkara yang lucu berlaku di sebalik babak ini di mana sebelum melakukan penggambaran, saya makan banyak petai. Abang Aaron pula tak suka petai, jadi memang makan masa jugalah saya nak hilangkan bau petai itu,”ujar Lisa mengakhiri perbualan.

DIPERKUATKAN LAGI DI SINI : c-tea: LISA SURIHANI DAN MAYA KARIN BERAKSI RANJANG BERSAMA AARON AZIZ

Comments
14 Comments

14 ulasan:

OKED chokelat berkata...

itu lisa ke???gaya mcm maya jek....mmg suke novel ombak rindu tu...byk kali ulang2 baca daaaa...still xboring....

AiMaN berkata...

@OKED chokelatuish..knl ye? kih3..x jumpa gmbr lisa cmtu.hohohoho

Bella Bell berkata...

ombak rindu....waaahh..best kot novel dia :)

AiMaN berkata...

@Bella Bellbest ke novel tu?? atok x panah baca pun dan x penah berminat nk baca novel..hihihi

schaze zainn berkata...

cerita ni memang best :)

try la baca :)

AiMaN berkata...

@schaze zainnnak pinjam...hihihihi...

Izzuddin Fauzi berkata...

suke korang yer... huhu...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

MR. MIND berkata...

luv lisa!!!

AiMaN berkata...

@MR. MINDaaron dah dapat lisa..x payah nk love2 lg la..kih2

Orang Kampung berkata...

aku pun nk jdi pelakon la.. mcm best pulak..

c-tea berkata...

wa..patot la ade referral dari atok..em...tu gambar maya..tapi maya dengan lisa sama-sama perlu beraksi ranjang dengan aaron...

AiMaN berkata...

@c-teanak tolong jgk cucu atok ni..hihihihi

schaze zainn berkata...

atok ! ;p

saya dah bubuh code untuk save energy tu sebenarnya, tapi baru perasan bila publish, code tu hilang.
=,=" tak tau nape.
so saya print screen kan code tu.

AiMaN berkata...

@schaze zainnhohoho..susah la kalau nk bacan taip..huhuhu