Ahad, 10 April 2011

ENTRY LUCAH : BEST SANGAT KE?

Assalamualaikum dan Selamat Petang..maaf terlambat update entry kerana atok teramat sibuk dengan assigment buat masa sekarang..jap2…x boleh melalut panjang sangat..nanti assigment x siap…hihihi

k,la..straigrt to the point..pasal entry lucah ni..sejak atok mula start berblogging, atok perasan ramai blogger yang “publish” entry lucah, pasti ramai yang nak baca..kenapa ye? hmm..x caya? tengok dari blog C-Tea yang atok printscreenkan ni

image

serius atok x tipu..entry paling popular di blog C-Tea ialah buat seks dalam tandas awam : kantoi | C-Tea ..entry yang bercerita tentang orang ditangkap khalwat dalam tandas..sedap jugak baca…hahaha…ini kes benar..x tipu punye(tuan blog cakap la)..

entry kedua popular pulak  skill-skill malam pertama..tingkatkan rasa seronok ketika setubuh... | C-Tea ..hmm…lucah lagi..atok x baca sangat sebab lom kahwin lagi…hihihihi..tapi dah bookmark pun..nak tunggu kahwin baru nak baca…

entry ketiga ni pasal politik porno pulak..haishhh…pelik sungguh senario politik malaysia nih..video : pendedahan video skandal seks anwar ibrahim di youtube | C-Tea ..tapi, video pasal tu dah dibuang sebab atas sexual violent..maaf la ye..

entry ke empat pulak pasal sukan lucah..18sx sukan terlucah dalam dunia : bodoh sangat | C-Tea ..entry ni memang best..siap ada video lagi..hahaha..serius ini sukan paling bodoh yang pernah atok tengok…ada ke patut main terjun atas badan pasangan..katanya, pertandingan penis terkuat..hahaha..bodoh punye game..

teruk-teruk dunia sekarang nih…

kalau cucu nak baca entry ala-ala lucah sopan boleh la ke blog C-Tea ..hihihi..blog dia ada kat bawah ni :

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/atok-tolong-promote-blog-ct-boleh.html

cucu boleh la tanya C-Tea pasal teknik nk lakukan traffik ke blog menggunakan idea ala-ala lucah sopan..hahaha

p/s : adakah bani melayu melayu ni sukakan porno teramat sangat? hmmmm

entah la..kadang-kadang atok terfikir jugak..kenapa la kita suka sangat baca benda yang berunsurkan lucah? adakah ini tanda akhir zaman? atau memang dah nafsu orang melayu ni memang teramat kuat sehingga x mampu ditahan? hahaha..

yang pastinya..entry yang lucah sikit-sikit setakat yang masih boleh diterima norma masyarakat adalah amat best kerana ia agak lawak dan santai…hahaha..cuma..jangan melebih-lebih pulak!!!

p/s : ada berani nak pomot blog di blog dan entry atok? jom daftar kt sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
5 Comments

5 ulasan:

FaKArePa!n berkata...

Ni semua adalah pengaruh harian metroll.. haha

Anitafasha berkata...

Haha.. Tau takpe. Harian metro salu camtu.

boy berkata...

best gak cerite tu hehe

mia.lia berkata...

mmg bdoh pn sukan tu..haha
sksa tgk..hehe

c-tea berkata...

thanks atok promot ct..thanks sangat