Khamis, 14 April 2011

ATOK NAK JUAL BLOG!

CEPAT2!! tawaran terhad..hanya ada satu blog yg ingin dijual..yang pastinya bukan blog peTUA KITA semua..tetapi blog kat bawah ni :

http://www.cikscc.com/2011/03/atok-saye-seorang-jutawan-muda.html

harga yang tuan asal blog, cik SCC masih boleh dirunding..atok pun x tahu harganya berapa..dia just bgtaw yang nak mintak tolong atok jualkan blog dia..sebelum tu..jom review dulu blog http://www.cikscc.com/  berbaloi x kalau beli..

header blog cantik..hihihi

image

tapi, header blog boleh ditukar..boleh la kalau cucu nak tempat dengan Cik SCC..hihihi

kalau ditengok pada follower..dah mantap..mencapai 1K..wow..dah semacam blog atok..hihihi..femes dah blog ni upenye..

image

amacam?? nak beli x?? kalau nak beli jom terjah ke sini : http://www.cikscc.com/

ALEXA RANKING pun tinggi dan agak mantap!

image

APA TUNGGU LAGI! BELI SEKARANG…hubungi Cik SCC di http://www.cikscc.com/

p/s : sebenarnya cik SCC ni join segmen di blog atok..nak join skali?? jom daftar kt sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
4 Comments

4 ulasan:

Mas Ahmad Safwan berkata...

.wahhh , anak muridku kena review laa , gila ta sangka ( :

.nak jugak atokkk ~
BLOG Mas Ahmad Safwan

syairahmohdanuar berkata...

wahh..bestnye kena review >.<

jom join contest sy jom.boleh dpt rm30 :))

http://supersillystoryland.blogspot.com/2011/04/contest-dah-nak-tutupmari-beramai-ramai.html

sicomot-comel berkata...

hohohoho

tok..
mekaseh eh ^^,

err,,ade ke yg nak beli nnt?
hahaha

actually, yg pasal femes tu, blum femes lah..biase2 je lagi ^^,

cyggg tok ah =D

AiMaN berkata...

@sicomot-comelentah la..stkt ni xde lg yg nk bli..hihihi..tnggu la 2,3 hari lagi..mana taw kot2 ada yg nk bli