Isnin, 7 Mac 2011

MASALAH DIA PROBLEM, PROBLEM DIA MASALAH

matikatak

arghhhh…terasa geram bercampur sedih hiba dan nak marah atas masalah-masalah yang berlaku..

malam ni nak update blog..hihihi..dah jadi macam ketagih pulak..kalau x update tiap malam x boleh tido..hohoho

malam ni jugak nak kene hantar email pada pensyarah BI,dah siap hantar tu beliau nak pulak di“print screen”kan email yang telah dihantar tu dan printkan menggunakan kertas A4..ESOK (4/7/2011) WAJIB HANTAR..

seperti yang selalu di cakapkan kura-kura dan siput babi, masalahnya…

kura-kura : internet lembab macam siput babi

siput babi : internet lembab macam kura-kura

atok x pasti la yang mana satu lembab, samada kura-kura atau siput babi sebab kedua-duanya suka menyalahkan satu sama lain..(kedua-dua lembab)

lembab di sini bukan bermaksud bodoh..tetapi bermaksud lambat..hihihi..

lepas tu printer pulak buat hal..kalau print warna itam macam-macam warna keluar..sebelum ni warna merah, lepa tu hijau pulak..padahal sebelum ni atok pakai “single ink mode” yakni katridge warna sahaja ok je.sekarang ni printer tu jadi lembab* pulak tuk campurkan warna-warna tu jadi warna hitam..hohoho

*lembab = bodoh..

ohhh internet dan printer..kenapakah kau  mengendalakan segala macam kerja ku pada malam ni….abis semua kerja x dapat buat..apa la agak2nya aku nak cakap kat pensyarah BI esok pagi..hmmm..mesti beliau xnk percaya…

Comments
1 Comments

1 ulasan:

sissyira berkata...

salam

kotornya gambar tu..

kesimpulannya, jgn buat kerja
last minute..huhu