Isnin, 7 Mac 2011

[HEBAT] GAMBAR 17 & 13 GIGAPIXEL

memang mantap la gambar 17 gigapixel ni..

diceritakan dalam BI nya bahawa : its an image combine of 2046 images and taken with nikon NX2 ..if u want to check that go to the web and the link on this web..you will get all the info

pergh..dengan kamera je pun..malah ada diberitakan bahawa saiz gambar itu ialah 96 GB..hohoho..sah2 kene pakai harddisk 1 terabyte tuk amik gambar..

yang atok terfikir..adakah gambar ini tipu..hohoho..mungkin dia amik gambar pakai setellite je,,macam google earth..hik3..

cucu lak pikir camne?

Comments
2 Comments

2 ulasan:

Haw berkata...

alamak! lupa pulak kat office aku ni block video streaming

Addam Juhari berkata...

U, aku blok bidio la man, tapi aku kumen je la..

cantiknyer gambar tu, macam real...