Khamis, 3 Mac 2011

[GEMPAR] IMAM MUDA AGENDA YAHUDI?

image

terkejut jugak atok baca di satu artikel tadi..ada ceritakan bahawa program imam muda ni satu rancangan yahudi dan israel laknatullah..betul ke? meh baca komen yang atok dah printscreen kan..hmmm

image

image

image

image

image

image

macam-macam la dunia sekarang..atok pun dah bertambah keliru..semua benda nak dikaitakn dengan illuminati dan yahudi..cucu rasa camne? atok pening ni..huhuhuhu

atau ini hanyalah lawak semata-mata? hohoho

kalau nak baca komen penuh mengenai isu ini..boleh ke facebook : http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=197962030228650&id=163629210328599

Comments
11 Comments

11 ulasan:

Hanieqha berkata...

ya Allah.
biar betul..????

nant nak try google lah..

sembang berkata...

hahahaha..
buat ini salah,buat itu salah..
mcm2 la..

HAJAR hasan berkata...

atok, cucu rse jgn percaya sgt apa org lain kata. fikir iman dlm diri kita sendiri. insyaALLAH. mne yg baik dtg dr ALLAH, mne yg buruk kelemahan manusia sndiri yg dikelilingi hasutan syaitan duniawi.

thanks kongsi info ni dgn cucu atok. ;)

amir smuff berkata...

hahaha..aku rasa imam muda nie lagi bagus dari akademi fantasia ke, mentor ke, bintang kecik ke. hohoho. at least bila budak2 kecik tengok, terlintas fikiran dia "nak jadi macam imam asyraf lah besar nanti"..huhu..
pandangan saya sahaja maaa. =)

AZRUL AZMI berkata...

susah la macam ni... buat benda baik, orang cakap ade agenda lain... tak buat kan, bukan main lagi cakap banyak sangat hiburan dalam tv... apa sebenarnya nak diorang nak ni...

sepatutunya support la program mcm tu... kalu ada kekurangan sekali pun, kita boleh bagi cadangan untuk diperbaiki.. bukannya terus cop sebagai yahudi la... tu la.. ni la...

kita ni kene fikir dalam2 dulu sebelum cakap... jangan main redah jer... saya langsung tak setuju diorang cakap macam tu...

manggosteen berkata...

semua ni terletak pada hati dan iman..kalau niat baik,maka jd baik la..kalau niat nak menunjuk2 ..mka tak baik la..

saveq volcom berkata...

haha..imam muda....title pun dah dengar rancangan yg bagus...jangan fikir banyak2x..nnti kepala x mmpu tampung,,
nway,tinggal jejak disini..
kalo sudi folow balek k...

Adzriel AB berkata...

buat bende baik pun tak kena. kategori mana yg kata ni... AF tak pe lak.

Lynn Matata berkata...

ustaz asyraf terbaik.. die bjaya wt student uitm kedah menangis sewaktu ceramah maulidirasul..xpyhlank bdengki2..

sherah berkata...

mcm2lah sekarang...masyrakat kita..bosan..x larat nak tegur...tapi tulah msyarakat kita..bila ditegur....melenting...sebb dari dulu di ajar mcm tu....tengok benda tu..terus judge...bila nak ubah sikit...mula lah nak melenting...nak kata depa btoi jgk..huhu

http://merentasiman.blogspot.com/2011/10/jangan-sebut-upin-ipin.html

Tanpa Nama berkata...

Google tu agenda yahudi