Khamis, 3 Mac 2011

[DUIT BERBLOG] HEARTBEAT GANTI NUFFNANG??

imagedah lama atok jenguk-jenguk heartbeat ni..atok tengok pun ramai blogger yang mula pasang heartbeat..nak jugak atok meng”try”..

atok baru je daftar dengan program affilate heartbeat..fungsinya sama dengan nuffnang la..DUIT IKLAN!!..hihihi..tapi ada bezanya antara nuffnang dengan heartbeat ni..kalau nuffnang, orang duk sibuk2 dengan BUFFERED EARNING, tapi heartbeat lagi banyak yang perlu disibukkan dan lagi besar peluang tuk dapat “wang besar”..hihihi

atok ada printscreen sikit kelebihan yang ditawarakan oleh HB AFFILATE ni..

 

image

puas hati? amacam? nak cuba x? kalau nak cuba..boleh klik pada gambar yang berwarna pink bertulisan HEARTBEAT disebelah kanan dibawah BLOGLIST ATOK 1 atau DIBAWAH ENTRY INI

Comments
3 Comments

3 ulasan:

Hanieqha berkata...

nak try join jugak lah..
lalalalalala

GeminiGurlz berkata...

da klik utk atok.... hehehe

Trah Zain berkata...

haiyo.. rasa nak join la benda ni, tp nk survey jap..hehe