Rabu, 23 Mac 2011

ANAK IKAN KERJAYA PROFESSIONAL?

nah, topik hari ini panas sikit..bukan apa..dah naik jemu baca entry pasal keputusan SPM nih..pegi blog iqbalhakimi,entry iqbalhakimi: NASIHAT KEPADA ADIK-ADIK YANG DAPAT RESULT SPM (pasal keputusan SPM), pegi blog LAdy_dyLA,entry LAdy_dyLA: RESULT SPM AKU ! (pasal keputusan SPM lagi)..adakah hari ini seluruh dunia mengambil keputusan SPM???

hihihi..

maaf, emo sikit…bukan apa..boring sangat duk baca pasal keputusan SPM nih..kepada yang berjaya tu, tahniah atok ucapkan, kepada yang keputusannya kurang memberangsangkan, perjalanan masih jauh dihadapan..anda mampu mengubahnya..peace! hihihi

lupa pulak..pasal anak ikan ni..atok pun x pasti sangat pasal anak ikan ni..sebab tu nak berkongsi pasal anak ikan hari ni..kalau ada yang salah tu, tegur-tegur la ye..kalau yang kurang tambah-tambahkan..

atok nak tulis pasal anak ikan ni pun setelah terbaca entry think to make a difference: "anak ikan" salah satu kerjaya tetap zaman ini...

best jugak jadi akan ikan ni ye..hahaha..ye la, “layan” mak atau bapak ayam, dapat duit..joli sakan la nampaknya…atok pun pelik..anak ikan ni sape sebenarnya? untuk lelaki ke perempuan je? ataupun kedua-duanya? sebab sebelum ni atok dengar anak ikan ni kerjaya untuk lelaki je..lepas tu, kalau lelaki je..kenapa ada bapak ikan? adakah bapak ikan tu homoseksual? hahahaha…kelakar la..

anak ikan

kalau x cantik abaikan je..sebab lukis pakai paint..hihihi

kalau mengikut ciri-ciri yang atok taw pasal anak ikan ni macam ni

  • lelaki (kalau perempuan pun ade jgk, tolong betulkan ye)
  • muka jambu ( macam mana tu?)
  • pandai layan dan ambil hati perempuan
  • gediks sikit2..
  • manja
  • bernafsu pada perempuan berusia ( sebab kebanyakannya pembela ikan ni dah tua)
  • pandai bergaya
  • jaga penampilan diri

kepada yang nak cuba-cuba test market jadi anak ikan boleh la tilik ciri-ciri tu..hihihi

pembela anak ikan

kalau x cantik abaikan je..sebab lukis pakai paint..hihihi

ciri-ciri pembela ikan pulak

  • kaya ( duit x habis makan)
  • ketandusan seks ( gersang yang terlampau)
  • dah tua ( kebanyakannya la)
  • bernafsu pada orang muda (remaja la..)
  • suka berfoya-foya

entah la..banyak lagi kot..tapi, jadi anak ikan ni dapat duit la..sebab tu ramai remaja-remaja dah cuba pekerjaan ni..lagipun, subjek yang di ajar dalam kelas sebelum menjadi anak ikan professional ni xdelah susah sangat atok rasa..x yah pakai formula albert enstain dengan archemedis pun..kan2?

ada sesapa penah jadi anak ikan x? ce cite, ce citer…sigpic8092_11hahaha….

Comments
2 Comments

2 ulasan:

d_LA berkata...

hehe..thanx ye kongsi link dla..tuk bg smgt kat adik2 je..huhu..jgn jd anak pembela ikan..baik bela ikan betul2 kan

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

thanks man kongsi link..aku xboh jadi anak ikan..haha