Jumaat, 25 Februari 2011

Gua Nak Join Bloglist Cekodok

image

hahaha..apa ke benda la nama blog..lawak giler kot.hahaha..CEKODOK ITU SEDAP…tapi best jugak nama tu..hihihi..atok dulu pun suka makan cekodok, sampai la besar memanjang sekarang..tapi, kt kampung atok x panggil cekodok..tapi panggil jepuk..hihihi..kebanyakan orang kelantan dan terengganu panggil jepuk..

jadi, sekarang si tuan punya cekodok ni buat bloglist baru..atok pun nak join skali la..rasa macam rugi la pulakkan..tapi atok kene jawab sikit je soalan..soalan tu berbunyi..

i) kenapa korang nak join bloglist gua...

sebab nak tambah backline dan nak meriahkan blog cekodok ni la..

ii) bagi pendapat tentang blog gua...

buat masa sekarang, atok tengok, jenguk, godek2…macam ok la..simple n nice..tapi kene upkan sikit lagi kekreatifan menulis entry tu..

iii) nyatakan korang nak join bloglist yang mana satu... bloglist biasa atau bloglst khas dan bagi sebab...

nak join yang biasa je..sebab boleh kekal kt blog cekodok..hihihi..lgpun unlimited kn?

Nyatakan jantina korang skali.. okay... sebab gua nak asing..

kalau dah atok..mesti la lelaki..hihihi

itu je..cepat2..sesiapa yang nak join, klik di SINI..atok nak pergi hantar url entry ni di blog cekodok jap ye..bye2..see u there..

Comments
5 Comments

5 ulasan:

Cekodok berkata...

surat permohonan anda sedang di prosese.. nah amik cekodok sebijik.. ngeeee...

Epola berkata...

atok,oghe klate pggil 'jepuk' la. bkn 'jemput'. aiyoo~

atok da buang shoutbox eh? HOHO.

singgah dari ;
EPOLA

AiMaN berkata...

@Cekodokmecih..hihihi

AiMaN berkata...

@Epolaa'ah..dah buang..huhuhu..maaf la ye..

silap2..hihihi..jepukknanti nk bekki

el-janna berkata...

hehehhe
wndu atok!