Sabtu, 26 Februari 2011

Blog Hijau

image

kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?

agak-agaknya kenapa warna hijau? MESRA ALAM kot..hihihi..atok pun x pasti kenapa atok pilih tema berwarna hijau..yang pastinya atok memang suka warna hijau sebab nampak tenang dan x sakitkan mata memandang..macam ok je..hihihi..lagipun sesuai dengan tema blog atok yang agak simple..

2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda.

sissyira.com

kepala lutut

sesiapa nak join segmen blog berwarna ni..boleh klik pada gambar blog pilihan malaysia diatas..atok da hyperlinkkan..

Comments
1 Comments

1 ulasan:

sissyira berkata...

salam..


mekasih lah tag,,kita dah joint ni =)