Sabtu, 22 Januari 2011

PELIK & X PASTI part 5 [ GAMBAR DENGAN 2 MAKSUD ]

aish…hari cuti ni memang best duk lepak-lepak kat umah dengan family kn? ataupun pergi picnic dengan kawan-kawan..wah…syoknya…atok lak rasa macam nak pergi honeymoon ngn nenek je..tp “poket” x mengizinkan..hahahaha

so, atok pun duk lepak-lepak ngn nenek je kat umah..sambil surfing internet..last2..kitorang jumpa gambar yang riang dan mempunyai 2 makna..ada dalam 5 keping gambar kalau x silap atok..hihihihi..cucu gelak2 la ye..boleh ceriakan hari minggu cucu yang kebosanan tu..

antaranya :

makan kepala manusia?? hah!

image

aku bunuh ko kang..jaga2..aku nak tikam ni..hihihihi

image

dengan patung pun jadi la…keletihan nampak…hahaha

image

x senonoh betol…hahaha..”pepe” kt public..hua3!

image

yang ni lucah sikit..hohohoho..Nice melons.

image

waccaaaaa….nah amik ko! skodeng aku ye?

image

amacam? hahahaha…maaf kalau ter”lucuh”..hohohoho

Comments
5 Comments

5 ulasan:

da[Y]un berkata...

ada2 je atuk ni jumpa je dia... atas2 tu ok lagi kot,tp bila da sampai pic ke 3-seterusnya tu adoiii... bawah umo dilarang melihat yea. huu.

lemolemo berkata...

ade2 je en atok nih..nice la atok :D

Tanpa Nama berkata...

nasib aku above age dah..hhahah

peni anani berkata...

hahahaahah~ peni pun above age ugak.. hahahahha~

Cik Aen berkata...

huhuhu...pic2nye xleh bla...