Isnin, 6 Disember 2010

BLOG PILIHAN MALAYSIA [blog baru (2010) pilihan]

image

kali ini bukan cerita pasal atok tercalon lagi..hahaha..tapi pasal sesuatu yang baru tentang Blog Pilihan Malaysia..

kali ini..BLog Pilihan Malaysia memberi peluang kepada blogger baru..yang baru berjinak-jinak dalam alam maya ni semenjak tahun 2010..tahun ini lah…hahaha

dipetik dari Blog Pilihan Malaysia

Seperti yang dijanjikan, satu kategori untuk blog-blog yang baru dibuat pada tahun ini, 2010, diwujudkan. sebagai satu platform kepada blog baru ini supaya dikenali oleh ramai orang, maka kategori ini diwujudkan.

disini cucu boleh la kenal-kenal blog beserta blogger yang baru…atok leh join x? hahaha…atok pun nak join sama lah….

CEPAT-CEPAT TAW…SEBAB TARIKH TUTUP PADA 8 PAGI 7 DISEMBER 2010 (SELASA)

NAK JOIN KE? KLIK PADA URL DI BAWAH

http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan.html

JAP2…hehehe..lupa lak..entry pertama atok ialah MENGEMPISKAN PERUT iaitu pada 6 november 2010

Comments
7 Comments

7 ulasan:

fatin hanani berkata...

atuk..fatin x leh join la..
blog fatin 2009 huhu sedihnya

Noona berkata...

atok, kechian cucu atok yg sorang ni..dia sakit migrain, dia mintk petua untuk melegakan... ni url dia, atok bacalah.. http://serol-nizam.blogspot.com/2010/12/sakit-kepala-atau-migrain.html ....
kalau perlu, atok bagi la ptua sikit kat dia ea.. :)

luna qiszara berkata...

hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

Miela Tahril berkata...

salam ziarah, miela pon tersenarai dalam group yang sama. ape2 p0n miela ucapkan tahniah dan selamat maju jaya.:)

bisikan hati berkata...

hai Atok!,,,
kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

good luck ya tok awak!...
selamat memancing undi..hehe...

KimiCnoL berkata...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

kembatolo™ berkata...

petua pancing undi mesti banyak kan?
haha.. good luck~