Selasa, 23 November 2010

TUKAR “READ MORE”

KALAU BELUM BACA ENTRY "PETUA BUAT "READ MORE""....WAJIB BACA YANG TU DAHULU...klik di SINI

kalau dah baca..baru boleh teruskan...kalau x..cucu penim nanti...

OWH…..cucu nak taw camne atok tukar kan perkataan “READ MORE” kepada sometin else ye? ala..sonang jo..meh cini atok tunjukkan ye cu..
mula2…cucu cari la cara apa sekalipun..sampai keluar macam ni..hehehe..xkn ni pun atok nak ajar..tol x?

image


pada ruangan “Blog Posts” tu..cucu klik pada edit..dah? pasti keluar benda camnikan?

image 
keluar x? kalau benda ni dah keluar…pada sebelah “Post page link text:” tu ada ruangkan? bende tu tulis “READ MORE”..tol x? kat situ la cucu2 tukar..letak la pape yang cucu suka..contohnya..wooit!!! meh baca kat sini…atau…jom baca lagi sayang…wah…hehehe
camne? senang x? jom la cuba
Comments
5 Comments

5 ulasan:

NeidIyra berkata...

hahax~
bgus tol atok..
cucu nk try wat la :D

Aisyah AR berkata...

tambah ilmu baru hari ni...huhu..tima kasih tok...

AiMaN berkata...

ok..sama2 cucu..diharapkan dapat dipanjangkan kepada yg lain..hehehe

misza berkata...

terima kasih. memang
sedang mencari benda nih.

RaDiN SiTi AiSyAh berkata...

hehe..tq tok..saya pun da berjaya tukar..nk promote give away atok n aku ni..meh la vote sy..

http://radinsitiaisyah.blogspot.com/2011/01/mari-mengundi-giveaway-dari-atok.html