Jumaat, 5 Ogos 2011

FATWA BARU WAJIB DIKELUARKAN UNTUK ISU INI!!

apa isunya?? tengok gambar dibawah dan fikirkan..

image

lepas tu gambar ni pulak

image

soalan untuk mufti dan ulama UMNO : APAKAH HUKUM KALAU MENIPU ORANG RAMAI SEMASA PILIHANRAYA???

ada sesiapa boleh contact hamba Allah ni x?

imageimage

sesiapa yang rajin boleh emailkan post ni kepada pengerusi jawatankuasa Fatwa kebangsaan, Prof. Dato' Dr. Abdul Shukor Hj Husin..kalau amat rajin..boleh pukul no telefon pejabat dia..

kah..kah..kah…

macam mana sebijik LEMBAGA yang usia hampir mencapai 100 tahun boleh mengundi dan disahkan walaupun lembaga ini tidak mempunyai kad pengenalan jika disemak di laman web Jabatan Pendaftaran Negara??

P/S :atok dah jumpa gambar pengundi hantu ni..dah terjumpa semalam ( [TERGEMPAR] HANTU MUNCUL DI GOOGLE MAPS!! | peTUA KITA semua ) siapa jumpa hubungi atok melalui pesbuk..atok akan bagi ganjaran yang lumayan..

X PERCAYA?? jom check

No IC : 111231325542

SEMAKAN DAFTAR PEMILIH DARI SPR : http://daftarj.spr.gov.my/NEWDAFTARJ/

SEMAKAN STATUS MYKAD : http://www.jpn.gov.my/semakic/

kalau x percaya lagi boleh hantuk kepala kat dinding sekarang..

ESOK(sabtu)  BERSAMA BERKUNINGAN~ hahahaha…

jom tengok video lawak komplot SPR,UMNO, ATM

image

Comments
7 Comments

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

UMNO semua boleh
bak kata fathul bari ulama' umno, kami golongan ghuroba' (asing)

Amy Amira berkata...

encik lain kali kalau nak iklan blog x boleh masuk group online di fb utk iklankan blog encik,maaf ye,sy dah pon beritau pada admin dan admin akan padam iklan encik di fb

Amy Amira berkata...

group online tu utk bisnes bkn utk iklan blog ye,maaf

Ibnu Darwin berkata...

hahaha...1911...

NuSaNa NoSa 91 berkata...

keen dtg ni sbb plek tengok ada nama Dato' Shukor.. NC kitorang tu.. bangga jap.. ahahahaha~ ^_^

Tanpa Nama berkata...

Demi Allah aku takkan reda pembangkang memerintah Malaysia!

Tanpa Nama berkata...

bodoh kalau masih hendakan UMNO