Khamis, 4 Ogos 2011

[TERGEMPAR] HANTU MUNCUL DI GOOGLE MAPS!!

atok terbaca entry dari kawan atok di blognya iaitu Dunia Seorang Remaja pasal Pendedahan Sensasi - Imej Pelik Di Google Maps | Dunia Seorang Remaja

atok cuba la cari..mula-mula cari memang x jumpa..lama lepas tu atok TERJUMPA!! huhuhu..agak menyeramkan walaupun disiang hari pada bulan ramadhan lak tu..kalau malam-malam..tobat x tidur sorang-sorang..hehehe..nak tengok gambar tu? atok dah printscreen dari google maps

image

image

image

apakah ini?? adakah Ayah Pin dari kerajaan langit? atau makhluk halus yang bertebaran diudara? atau………

masih misteri..

nak cari sendiri?? caranya

  1. Buka Google Maps ( Maps.google.com )
  2. Search 47.110579,9.227568 <<copy and paste kt search..
  3. Cari panah warna hijau, trus klik 'street view' 
  4. Tekan gambar ke arah atas dan tekan kiri dan tengok apa yang ada kat langit...
Comments
7 Comments

7 ulasan:

pRiNCe berkata...

atuk..thnx sebb share,,dpt la gak back link sikit..:)

18 SX - Kesan Buruk Pornografi Kepada Otak Manusia
Buffet Ramadhan 2011 - Senarai Pakej Promosi Berbuka Puasa

Nancy Poh berkata...

erm..betul ke tu? dah search dan memang ada..huhu

Yuyu Musa berkata...

tak brani aku nak search..hihi

NadiRah berkata...

ntah2 agenda yahudi nk memesongkn akidah org islm dgn kpercayaan pelik nih...

Awok's Kiter (SyaAz) berkata...

Saya search hr khamis pas pada baca post tu xder pon... dah belek byk kali.... ke sy yg tersilap buat?

predatorpets berkata...

please visit here:Reptile live food

Tanpa Nama berkata...

If ѕome onе wants expert vieω
on the topic of blogging aftеr that i proрose hіm/her to visit
thiѕ blog, Kеep uρ thе gоod ωоrk.


my web-site: acne treatment
Also see my page: acne Home Treatment