Rabu, 6 April 2011

SHIT, TERUK BETUL BLOG NIH!!!

hahaha..tajuk gempak je kan? apa yang teruknya? siapa yang teruk? blog mana yang teruk tu?

arghh!! sebenarnya atok tension nak fikir idea best tuk promot blog she love's story ..hihihihi..ada banyak idea..tapi semua x kena dengan blog she love's story , mula-mula atok nak buat style PENJENAYAH WANTED macam atok pomot blog di entry ni ( GADIS WANTED , ADA SESIAPA KENAL ATAU JUMPA? | peTUA KITA semua ), tapi x cukup maklumat dan “kesalahan” untuk dakwa blog she love's story ..

lepas tu, atok belek-belek semua entry dalam blog she love's story , ada satu entry yang menarik minat atok iaitu entry she love's story: i lOve u .. cinta slamanyer ..masalahnya, x cukup idea bernas nak kaitkan apa yang ada dalam kepala atok dengan entry serta blog tu..last-last..atok main hentam je..lepas tu, letak tajuk entry pun ntah pape..hahaha..

pernah x cucu alami simptom macam atok? simptom nak update blog, tapi kering idea..huh! pagi ni memang serius atok kering idea..dah la perut “meragam”..pagi ni saja dah 3 kali atok ke tandas untuk menunaikan “hajat”..masa duk dalam tandas tu pun fikir jugak idea nak pomot blog she love's story ni..yang sedihnya, semua idea-idea tu pergi bersama air flush tandas..hmmm..

kalau la atok dapat blog macam ni tuk promote tiap-tiap hari…alamak tertonggeng la atok nak turunkan idea ke otak..serius atok x dapat idea yang best tuk pomot blog she love's story, idea tu ada..tapi semuanya x kena dengan blog dan entry dalam blog she love's story..x pelah..cucu pergi la jenguk sendiri blog she love's story

ada Content Warning la pulak..cucu klik la sendiri yep..

http://kamikazesakurahehe.blogspot.com/2011/03/yeay-atok-nak-promote-belog.html

hua3!! yes dapat idea..

nak tanya..cucu suka x kalau blog yang ada Content Warning ni?

bukan apa…kandungan dalam blog tu bukan ada apa-apa yang kene filter pun..xde benda lucah pun..tapi nak jugak letak filter macam ni..kadang-kadang atok rasa menyusahkan pun ada..yelah, kene klik 2 kali baru la sampai ke blog tu..kalau internet laju, ok la..

ini tak..nak loading blog tu pun satu hal..nak loading Content Warning ni pun satu hal lagi..

pendapaat cucu lak camne? setuju x ada Content Warning?

p/s : nak join pomot blog di blog atok? meh la daftar kat sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
12 Comments

12 ulasan:

! Sam Posmen ! berkata...

annoying la content warning ni. relax-relax sudaa...

gadis kepastian berkata...

kureng suka lorhhhhh....

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

memang sangat2 tak suka atok
salam atok
lama momoy tak singgah sini
Tsunami Jepun Telah Mengubah Sedikit Kedudukan Matahari | Tanda Kiamat Makin Hampir"

Loji Tenaga Nuklear | Dilema Malaysia Selepas Krisis Nuklear Jepun"

AiMaN berkata...

@! Sam Posmen !agak la..bukan laman web lucah pun kn?hihihi

AiMaN berkata...

@.::: Princess MOMOY :::.da lama momoy x komen2 kat blog atok kn? hihihi

Orang Kampung berkata...

aku pun tak suka..
lgi aku xsuka blog yg buat jnis kena invited.. nk msuk blog tu, kna bgtau owner dia dlu..

cik najihah berkata...

hem agakla..tetibe kene tekan content warning tu ..agak menyusahkan

misza berkata...

kalau yang susah² takmo masuk la. hihi...

AiMaN berkata...

@Orang Kampungmacam yang pakai kata-kata aluan tu ke?

AiMaN berkata...

@cik najihahyup..menyusahkan sebab kene loading 2 kali..melambatkan keje je

AiMaN berkata...

@miszaatok punye susah nak masuk x? hihihi

honey roses berkata...

dulu honey perna wat cmtu gak kat blog lama.
pstu bila terkena kat batang idung sendiri, rasa menyampah lak.
last2 honey buang je terus content warning tu.

moral of the story, x yah la dok susah2 letak content warning tu dlm blog. HAHA...