Isnin, 21 Mac 2011

GADIS WANTED , ADA SESIAPA KENAL ATAU JUMPA?

wanted

NAMA : CIK NAJIHAH

NAMA AKAUN FACEBOOK : NAJIHAH FARA

UMUR : 20 TAHUN

TEMPAT BELAJAR : UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA

ALAMAT RUMAH TERAKHIR : http://najihahfara.blogspot.com/

p/s : sesiapa yang ada ternampak gadis ini..sila hubungi pegawai polis seperti yang tercatat dibawah

NAMA : ATOK

NO TELEFON : 014-522XXXX

suspek telah menghilangkan diri semenjak semalam setelah melakukan pelbagai kesalahan..antaranya

  • kelajuan load time terlalu laju..kelajuan tersebut melebihi kelajuan yang telah ditetapkan oleh kerajaan di kawasan lebuhraya dan jalan biasa kerana berat blognya terlalu ringanimageatok xtaw la macam mana si najihah ni modified blog dia sampai sebegitu ringan sekali..*jelez..grrrrr
  • owhhh…nasib baik x lupa..kesalahan kedua ialah mempamarkan traffic blog pada entry ..: kisah miera liyana punye pasal tanpa menunjukkan waktu dan tarikh yang sebenar..kira macam x pamer “roadtax” kereta la..hihihi..mana la taw..edit ke apa..xpun tipu ke..hahahaimage
  • kesalahan yang ketiga ialah mempamerkan makanan tanpa berkongsi..masalah ini akan menjadi lebih rumit jika pelawat muslim datang ke blog pada bulan ramadhan di siang hari..hal ini menyebabkan cik najihah secara sengaja menggalakkan orang lain supaya makan pada siang hari supaya tidak berpuasa pada mereka yang wajib berpuasa..kesalahan ini amatlah tidak dapat dimaafkan..nak tengok? ini diaimagesedapnya..huhuhu..nak sikit..apa ke benda tu? burger ke? kebab? atau roti john…*misterinya makanan tu..hihihi

itulah antara kesalahan-kesalahan yang telah suspek, Cik Najihah lakukan..diharap kepada sesiapa yang menjumpai suspek dimana-mana sahaja..laporkan kepada pegawai polis di atas tadi..

jangan lupa..pegawai polis telah mengeluarkan waran geledah untuk sesiapa saja menggeledah rumahnya yang beralamat http://najihahfara.blogspot.com/ ..rumah beliau ada dibawah..dipersilakan untuk digeledah oleh cucu-cucu..

*p/s : kepada sesiapa nak join segmen promosi blog di blog atok seperti cik najihah..boleh klik pada entry ini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
4 Comments

4 ulasan:

cik najihah berkata...

yaw.....tetibe segan lak ngeh2
haha o kesalahan 1 tu memang terlupe letak..sori2 tapi itu betoi..tarak tipu2 hihi
kesalah ke 2 tu namenye banana coklat kat hot @ roll sedaaap....nak? jamu mate saje hihihihi..
btw thanks sesangat atok...hii**melompat girang..
p/s : terkezot tengok gamba setepek kua kat depan ngee

Silent Thinker berkata...

owh..kembar! nama same~

cik najihah berkata...

atok...atok ditag :)

cik ciku berkata...

waa.kwn sy lah atok =)