Isnin, 25 April 2011

[LAWAK] TESTIMONI GELANG BERKUASA AC

atok lepak di tweet #kuasagelangAC tadi..memang lawak..kah3..

image

disebabkan ac masuk UMNO dengan gelang berkuasanya..tweet tentang testimoni gelang ac berlambak-lambak keluar..antara yang paling best

    • dulu bdn saya keding. dgn #kuasagelangAC saya kembali tegap seperti @remy_ishak
    • Dulu saya ada lima orang awek,sekarang saya ada lapan orang awek single handedly. Terima kasih #kuasaGelangAC - @amirsyafiq
    • Aku nak simpan air tu dalam badan 2 hari - ini makanan terakhir tu - kopi dan karipap - dgn #kuasagelangAC - ia x akan jadi najis.
    • RT @fahmi_fadzil: I can already see Utusan's headline tmrw: "Perkasa pertahan hak Melayu dengan #kuasaGelangAC"
    • Umur sudah lanjut tetapi ingin berbini warga arab? #KuasaGelangAC adalah jawapannya
    • Haha RT @fahmi_fadzil: Sebenarnya Saiful telah dpt menahan ahem nya selama 2 hari kerana #kuasaGelangAC
    • Dengan #kuasagelangAC, ada baiknya kerajaan menimbang balik cadangan 50mil untuk myemail. Jimat 23juta n rakyat juga gagah!"
    • Nak terer english? Gunalah #kuasagelangAC komfem u sound silly when you speak in Malay
    • @anwaribrahim patut pakai gelang AC. InsyaAllah dengan #kuasagelangAC dapat menang kes – @AyamDanBabi
    • dengan #kuasagelangAC minggu ni gaji masuk. bole shopping dan beli gelang baru untuk tambahkan #kuasagelangAC - @meerkatofkl

hahaha..agak nakal la testimoni gelang ac nih..dari pasal kuasa gelang hingga ke kes anwar ibrahim dan email 1 malaysia najib..semua ada..hahaha

nak layan tweet testimoni gelang ac terbaru?? tengok pada url ni : http://twitter.com/#!/search?q=%23kuasagelangAC

Comments
4 Comments

4 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

hahaha...nanges AC baca status2 dorg nih... :P

udin berkata...

hahaha! kelakar.. kena aja si AC tu... ;)

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

haha..kena beli gelang ni..

AiMaN berkata...

@muhammad iqbal hakimi bin tahirbeli la weh sutir..hahaha..tp, ac jual mahal..baik aku gi bli kt cina jah..ntah2 kt golok pun ada