Isnin, 25 April 2011

[WAJIB BACA!] FACEBOOK : Islam MUNAFIK ANJING JAHANAM.

*tolong bagitahu kawan,adik,abang,saudara dan musuh

salam..

terkejut atok..ada lagi rupanya group di facebook yang menghina agama islam..atok ingatkan dah xde setelah banyak page yang menghina agama di di report….x caya??

Islam MUNAFIK ANJING JAHANAM. | Facebook

image

image

yang sedihnya :

islam itu so munafik, mengatakan diri paling benar, tapi degan santainya menghina orang lain, agama lain, negara lain....
itu adalah pemikiran orang-orang bodoh....
grup ini dibuat untuk mebalas group-group yg menghina agama lain...

hohohoho..agak-agak la..kalau dah tahu ada page yang menghina agama..kenapa x report je?? yang si admin tambah lagi group menghina agama ni apasal?? atok rasa..kalau dia buat group macam ni..lagi la bertambah-tambah group yang menghina agama..

malah..bukan hanya menghina agama islam..page ini turut menghina Malaysia..dengan mengatakan

............../´¯/)
............,/¯../
.........../..../
...../´¯/'...'/´¯¯`·¸
../'/.../..../......./¨¯\
('(...´...´.... ¯~/'...')
.\.................'...../
..''...\.......... _.·´
....\..............(
fuck you malaysia
fuck you is

 

atok minta jasa baik sesiapa yang bersimpati dengan agama islam dan berani menyatakan bahawa agama tidak boleh dipermainkan untuk sama-sama “report page” ini di sini : Islam MUNAFIK ANJING JAHANAM. | Facebook

p/s : tekan butang LIKES dibawah untuk sebarkan kepada kawan-kawan di facebook agar group ini segera dipadamkan dari facebook..

…………………………………………………………………………

TOLONG KLIK PADA GAMBAR DI BAWAH UNTUK LAJUKAN KERETA ATOK..

ATOK SEDANG BERLUMBA DI CHURP-CHURP RACE…ngeee~

image

…………………………………………………………………………

Comments
12 Comments

12 ulasan:

Noraien berkata...

teruk btol laa..skrg nie makin ramai lak org yg ske cgt brukkan+hina ISLAM..aien dah report daahh page nie !!!

AiMaN berkata...

@Noraientolong report dan likes skali untuk bgtaw kwn2 di fb

mUm_tAz berkata...

Hmm,macam2 la pulak..isk2... pe nak jadi la ni...

FARISZ@AZ.Com berkata...

Page macamni dah berleluasa.
Klik report adalah jalan terbaik , sebab perdebatan dengan admin page tersebut hanya membuang masa.

Tanpa Nama berkata...

Jangan dilayan . Kita sudah tahu siapa anjing . Blog ni pun pulun menyebarkan . Benda cmni kalau sebar lagi seronok . Dah beribu page benci islam kita flag tapi satu pun xde delete... so keja sia - sia dan ko cari trafik ..zz

jaa64 berkata...

bongoksss punya orang!11111

FATINHAWA berkata...

haissss.sekarang nih dah macam2 bnde terjadi kan

AiMaN berkata...

@jaa64nak wak rano kot..manusia..macam2 jenis ado

AiMaN berkata...

@FATINHAWAyup..takot pun ade

NUR HIDAYAH ZAINAL berkata...

budak endon kan yg creator..
nk fuck2 negare org lak..

NUR HIDAYAH ZAINAL berkata...

budak endon kan yg creator..
nk fuck2 negare org lak..

ASIMAHlah berkata...

Orang yang membuat akaun itu memang tak patut. Tapi kita juga harus lihat pada keterangan page itu. Katanya, "Islam itu munafik, mengatakan paling benar tetapi dengan santainya menghina orang lain "

Memang sekarang ni banyak yang suka menggunakan kata-kata kesat untuk menunjukkan kemarahan. Tetapi cara ini sedikit sebanyak telah merendahkan dan mencemarkan agama Islam itu sendiri. Maka, janganlah kita memberi pendapat dengan cara yang tidak baik. Sentiasa tenang dalam memberikan pendapat dan tidak tergopohgopoh.

Page itu juga sebagai pengajaran dan peringatan kepada kita bahawa kita tidak hanya dipandang dari satusatu sudut sahaja, malah merangkumi segala sudut. Jadi, marilah kita samasama berubah kearah kebaikan demi nama baik agama kita. :)