Ahad, 24 April 2011

EXAM DAH DEKAT~

salam..dah lama atok x update blog kn? kesian kt cucu yang menjenguk-jenguk blog atok tanpa berita..hihihi..maaf ye..atok bukan malas nak update..cuma agak sibuk sikit dengan ulangkaji ditambah lagi dengan masalah internet di bilik atok ni..entah apa masalah WIFI tu..kejap ok..kejap x..hampeh!

esok (25/4/2011) atok akan mula exam..hohoho..manyak takot woo..sem ni, atok amik 7 paper semuanya..3 paper subjek universiti, 1 paper fakulti dan 3 paper jabatan..paper jabatan la yang membawak masalah ni..hohoho..dah la susah..

hmmm..atok akan abis exam pada 9/5/2011..maknanya..lepas tu, atok boleh la berblogging puas-puas..kih3..doakan kejayaan atok dalam exam ni ye..tq..

Comments
9 Comments

9 ulasan:

emi nizam berkata...

ye la tok..study la leklok dulu..sbjek jabatan mmg susah pon sbb mmg detail sgt sbb tu da kos kita yg sbenar2..kalu rajin atok wat la note supaya mudah...n dgn cara ni jugak atok leh post note kuliah atok tu kat sini..leh la kami tau apa yg atok baca..hehe...tgok entry2 yg atok pos bukan main bagus..tentu note kuliah atok pon bagus jugak kan..k la atok..slamat menjawab exam :P

Tanpa Nama berkata...

gudluck yer atok..saya pon tgh exam gak...tggal 4 paper je lg..hbs exam awal skit dari atok..he3

AiMaN berkata...

@emi nizamhahaha..tq..atok ada jugak buat nota sikit2..nak tengok jugak ke?? nanti kalau ada masa atok upload nota tu kat blog

cik bAtu berkata...

gudluck atok !

AiMaN berkata...

@Tanpa Namauish..bestnya..x aci la gini..boleh la balik awl..huhuhu

AiMaN berkata...

@cik bAtutime kasih cik batu..

senyumSOYA berkata...

btoi2..subjek jbtn pling tough..huhuhu...

guud luck atok!! hhihih

el-janna berkata...

gud luck atok

AZRUL AZMI berkata...

gud luck atok... cucu kesayangan atok ni harap atok berjaya lah dalam peperiksaan atok...(wah bukan main lagi mengaku cucu kesayangan) hehehe...