Isnin, 14 Mac 2011

contest : PEREMPUAN/LELAKI MELAYU TERAKHIR

++ tarikh tutup contest ++
31 MAC 2011

image

sapa nak join boleh klik pada banner

cewah….nama contest pun dah taw apa sebenarnya contest ni..cuba teka contest pe ni? hihihi

atok nak join first contest dari blog kisah seorang pelaut..macam best je kn? cuba teka..atok nak join perempuan melayu terakhir atau lelaki melayu terakhir???

kah…kah..kah…mestilah lelaki melayu terakhirkan..nama dah atok..bukan nenek..jom tengok gambar yang atok nak pertaruhkan..pasti menang nih!!!

DSCF3680DSCF3710

dua gambar yang atok pertaruhkan..gambar masa raya aidilfitri tahun lepas nih..hihihi..kalau x menang lagi, xtaw la nak cakap apa….wajib kasi menang! yeah!

1.kenapa korang nk join contest ni...?

alamak..susah nak jawab ni..atok join sebab nak menang dan nak hadiah je..lepas tu, nak promote baju melayu raya taun lepas..mana taw, kot2 ada sesapa yang berkenan boleh atok jual second-hand…hahaha

2.cipta tagline paling kreatif anda untuk memartabatkan pakaian tradisional melayu kita...

PAKAIAN TRADISIONAL, WARISAN BANGSA..

itu je..hihihi..

atok nak tag

HELIOUS BLOG

HuNnyLOVEgooD'AngeLsideoFarhaniEza

AkuFakhrul

join la ye..hihihi

Comments
1 Comments

1 ulasan:

qhais berkata...

tq la atok sbb joinn...terharu saya..huhuhuhuhu.....tq eaa..keep in touch...