Isnin, 7 Februari 2011

KURANG 4 JAM UNTUK TUTUP PENGUDIAN GIVEAWAY CONTEST dari ATOK

salam..hah…pengundian contest tu akan tutup tepat jam 11.59 malam ini..sesiapa yang belum undi jom cepat2 undi..

atok dah selamat sampai di UM sekarang ni..dan tengah mengupdate segala macam benda tertinggal selama seminggu meninggalkan blog ni, hanya sesi pengundian yang berjalan di blog atok..mesti ada cucu yang bosan kan?

maaf la yep..atok tengah cari petua yang baru ni..nak share dengan cucu..dah lama x update dengan petua orang tua-tua kan? nantikan kemunculan petua dari atok nanti..hihihihi..

Comments
3 Comments

3 ulasan:

KELI OH KELI berkata...

tok oh tok...cucu datang nk mintak petua terbaru daripada atok ni haaa.. ")

~~su manje~~~ berkata...

salam ziarah cucu su manje singgah tat kala bulan tak nampak di awan tu...suram je malam nie

nur intan hazirah berkata...

xaser cam menag jer..huhuhuhu tp paper atok mmg sempoi...