Isnin, 28 Februari 2011

KENAPA BLOG SUSAH FAMOUS? CARANYA SENANG SAJA…

kesian atok tengok…huhuhu..ramai cucu yang mengeluh…kenapa la blog aku ni susah nak femas macam blog redmummy, yuyu zulaikha, Ben, zack, n bla2 blogger yang femes lain2 tu..

sedih kan bila tengok visitor x lebih pun 10 orang setiap hari..entah2 yang lawat blog kita tu, kita je..hohoho..lagi la sedih.rasa berhasad dengki pun ada bila tengok pelawat blogger femes yang lain mencecah ribu-ribu..blog en.BEN pun dah mencapai 5000 unique visitor setiap hari..pergh!!! memang hebat la penangan blog dia tuh..

tapi yang peliknya..kenapa la blog cikai aku ni x femes? hurmmm…kenapa agak2nya eh? macam mana nak kasi femes?

BLOGLIST!

haa!..satu cara yang atok tengok menjadi gilaan semua blogger..buat bloglist…sana-sini ada bloglist sampai blogger nak join pun da rasa jemu..x caya? meh jenguk bloglist ni : cuba bilang..berapa blog yang join? hmmm..

jap atok nak join la..hihihi

SAYA NAK JOIN SEMPOI BLOGLIST NADIA.

image

TARIKH TUTUP : 4 MAC 2011

sesiapa yang nak join boleh klik pada banner(SEMPOI bloglist) diatas..

*p/s : sesiapa yang nak jadi cucu atok cepat join bloglist ni..kecian atok tengok si NADIA comey ni..huhuhu

kenapa agak2 nya susah ek nak tarik orang lain join bloglist kita? hurmmm…pelik jugak..padahal free je..bukan kene bayar satu sen pun..

sebenarnya, blogger lebih cenderung untuk memilih blog yang mempunyai ramai pelawat sebelum join sebarang bloglist..jangan silap faham..blog kita, xkan femes dengan bloglist..bloglist adalah satu cara yang paling cikai tuk promosi blog..

cuba tengok balik blog BILA NADIA CERITA ..kenapa walau usia blognya melebihi 1 tahun.namun, tahap kefemesan masih rendah walau follower dah melebihi 400 orang..bloglist adalah salah satu kayu ukur yang paling berkesan untuk menilai dimana tahap kefemesan blog kita di hati sanubari blogger lain..kalau ramai yang nak join bloglist kita, Alhamdulillah..blog cucu FEMES~ hihihi

oleh itu, cuba la  baiki ranking kefemesan blog cucu dengan cara yang atok pernah ceritakan di sini :image

TIPS UNTUK AMOI DAN BLOGGER
BLOG BARU, TUJUAN DAN PENCAPAIAN
BLOGGER CANTIK/HENSEM, BLOG JADI FEMES..

cuba2 la baca..dan selamat membaiki ranking kefemesan anda~

Comments
3 Comments

3 ulasan:

~naddy~ berkata...

cedeyh nyee. hehe mekaseh yee atokk sbb bg petua n join bloglist... :)

sissyira berkata...

salam

takpelah tak femes pun....low profile sudah =)

Cekodok berkata...

bila dok kat tempat tinggi bahaya jugak...