Khamis, 2 Disember 2010

REQUEST ANAK TERENGGANU…

na..na…na…na…GANU KITER…hahaha…

image

atok buat entry ni sebab atok dapat “request” dari cucu yang dari TERENGGANU untuk buat gathering…boleh..cuma sekarang ni atok tengah sibuk..atok balik terengganu pada 26.12.2010..rasanya dalam seminggu je kot..2.1.2011 dah kene datang balik UM…

CUCU  nak buat gathering ke? kat mana? jom discuss ngn atok..kalau nampak macam ramai nak join..nanti atok buat satu page khas lam blog ni untuk cucu dan atok bincang…mungkin malam ni atok buat page tu..nama page tu “GANU KITER”

pape pun..cucu tinggalkan url blog cucu yang nak join kat ruangan komen entry ni..n..ajak kawan2 skali…ok?? lagi ramai lagi bagus…bagi url blog kawan yang nak join tu skali..
Comments
6 Comments

6 ulasan:

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

macam best jer...
buat la kat mesra mall
leh tengok wayang sesama
pastu lepak2 kat beger king
ok x?

http://princess-momoy.blogspot.com/

MY RECENT POST: KATAK PURU boleh dimakan ?

AiMaN berkata...

mesra mall kt mn?

apih el nino berkata...

Jauh jugak Mesra Mall tu. Ambe kat Kuala Ganu je ni tok! Hehehe...

AiMaN berkata...

atok pun..kalau kt ok lagi..

NuSaNa NoSa 91 berkata...

keen xpasti lg bleh join ke x.. byk sgt program.. huk3~ T____T
tp kn, keen nk bg cdgn la kn.. baik wat kt KT.. sbb tu kn kt tgh2 trg.. xde jauh sgt bg org yg duk ujung2.. ^_^

AiMaN berkata...

@NuSaNa NoSa 91macam mn yg mencadangkn pun xleh join ni?huhuhu