Ahad, 14 November 2010

TOLON ATOK

CUCU...tolong ajar atok buat tabs banyak2..sapa ada taw? kalau boleh bagi url ke website tersebut atok ucapkan terima kasih sangat2...sebab dah bertambah exchange link atok tu..jadi..atok ingat nak buat pada page yang lain macam orang lain buat..sapa2 ada info kongsi ye cucu2...mekacih
Comments
5 Comments

5 ulasan:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] berkata...

try atok msukkan html yg shekechik bg kt shoutbox tu kat ruang html exchange link..nk letak kt gadget html bwu pn boleh saja nak suh jimat gna gadget..hehe

tkar la width n height mgikut kesesuaian ea...rsenya da betoi da cara ni..try ea..hehehe

azhar berkata...

http://neodmarco.blogspot.com/2010/04/cara-mudah-buat-custormize-horizontal.html

AiMaN berkata...

nk ltk kt ne html code tu?

AiMaN berkata...

mekasih cucu2..

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] berkata...

hehe..pg design amek HTML/JavaSript..copy n paste code td..save..dpt hasilnye..cuba2..hehe