Jumaat, 26 November 2010

NUFFnang & TRAFFIC & $$$ part2

Entry in atok bukan nak bercerita tentang RAHSIA UP TRAFFIC macam dalam entry part1..tapi, entry ni khas untuk MIZZ JAJA…nak taw sapa cucu atok ni..klik la kat nama dia tu..hik3…

cucu atok sorang tu betul nak taw apa itu NUFFnang..dan entry ni..atok nak ceritakan apa yang atok paham tentang NUFFnang ni..

JOM TENGOK GAMBAR NI..kalau x nampak..klik la..bagi besar..hihihihi

macam mana dapat duit
daripada gambar tu..agak2 paham x? sebenarnya..NUFFnang ni hanyalah sebagai agen pengiklanan berlesen..NUFFnang menyediakan khidmat iklan kepada sapa2 yang berminat..tapi KENE BAYAR la pada NUFFnang..cucu pun boleh kalau rasa nak promote blog..hehehe..pastu…syarikat yang nak letak iklan tu akan bayar pada NUFFnang…

aip…kawan2 cakap dapat duit dari NUFFnang..betol ke??

yup..betul..jika cucu berdaftar dengan NUFFnang dan meletakkan papan iklan NUFFnang di blog cucu..lepas cucu letak papan iklan NUFFnang tu..maka pihak yang melanggan iklan dengan NUFFnang akan mempamerkan iklan masing2 di papan iklan pada blog cucu..selepas iklan tu tamat..maka,pengiklan dan NUFFnang akan memberikan ganjaran berupa wang…wang ataupun ganjaran yang diperolehi berdasarkan prestasi “traffic” blog dan lain2 lagi..
atok pun lom sekaya orang lain lagi dalam blog ni..semenjak x sampai sebulan atok ber”blog” di peTUA KITA semua, atok dah berjaya kumpul sebanyak RM42.25..atok rasa dah terlalu amat besar buat blog picisan seperti atok..
nak mendaftar sekarang? klik di SINI

ADA PERTANYAAN LAGI? SILA BERTANYA DI PAGE “PERTANYAAN” PADA TABS DI ATAS..
Comments
2 Comments

2 ulasan:

MIZZ JAJA berkata...

alamak..tharu plak..hehe..yes i get it..phm dh...tq s0 much..

cik EPAL berkata...

hye atok. cucu paham. tapi yang cucu tak faham nya. kenapa duit cucu tak banyak banyak? hehe