Rabu, 20 April 2011

[VIDEO] ULAT DALAM PAYUDAYA

woooo…buat atok x selera nak makan selama seminggu..hohohoho..ingat x entry atok dulu pasal ulat dalam payudara?? ULAT DALAM PAYUDARA. | peTUA KITA semua

memang betul..mungkin gambar payudaya tersebut telah diedit..tapi, video ini menjelaskan segalanya..sememangnya wujud ulat dalam tubuh manusia…

macam mana???

PEREMPUAN…jaga lek lok cucu punye payudara tu…

p/s : tidak ada niat lucah melucah..ini adalah teguran

nasihat
image
image

p/s : SHARE dengan kawan-kawan lain di facebook masing-masing
Comments
13 Comments

13 ulasan:

sentuhanurani berkata...

erm,geli pun ade..mcm mane la leh smp mcm tu...huhu

AiMaN berkata...

@sentuhanuranientah la..x jaga kebersihan kot

roy berkata...

URggghhh jijik kot

Interframe : Jom join says.my berbaloi baloi dari churpchurp. Hanya login dengan facebook

cira nd berkata...

memang termimpi2 lepas ni nanti...euwww

GeminiGurlz berkata...

larva tu.. cuci dulu bra baru dibeli sebelum guna..

Cik Azizah berkata...

sebenarnya ada ulat tu sebab beli bra kat shoping complex then dorg tak basuh terus pkai jer..so ade kuman2 dalam tu pergi la kat buah dada dia tu..tu apa yang jijah tahu lah..

ni belog jijah..wee~~

mOoN berkata...

menakutkan...~~

O'gosh berkata...

gelinya..cemana leh jadi cengitu lak tu..

tehah. berkata...

ya ampun...sumpah geli dong...

Miss Tatie berkata...

ini yang lalat botfly tu kan? dia boleh hinggap kat mata, kepala n lln tempat. kat malaysia belum ade kes lagi.. kalo lalat tu hinggap, kita akan demam panas and timbul mata ikan cmni.. and ade ulat dalam de. ni ape yg kita bacala

ejulz berkata...

giler.. dah la tgh makan ni.. x sggp la aku tgk.. haHa. kalo beli spender "John Master" pun kene rendam lam air 7 hari 7 mlm sblm guna.. haHa.. adeii.. macam2

New Entry "Filem Abu Ya - Adegan Seksi Tarik Penonton.. "

misza berkata...

tapi orangnya slumber je macam tak sakit. kita yang tengok lebih ngeri.

Orang Kampung berkata...

geli..