Jumaat, 8 April 2011

PETUA “EARNINGS” TINGGI DENGAN NUFFNANG

haih..ramai yang nak baca ni kan? of cos la..tol x? sapa yang xnk duit nuffnang berlambak-lambak..atok pun nak..sebelum tu..ada sapa-sapa dah buat entry pasal nuffnang x? x kira la, cash out,cek,cara nak dapat BE n bla2..asalkan bersangkutan dengan nuffnang, boleh x kasi link entry tu kat sini..atok nak baca sikit..hihihi..atok pun x bapa pandai bab nuffnang ni..

sebenarnya atok buat entry ni tuk pomot satu blog yang dah berjaya dengan nuffnang..iaitu blog *~~Ceritera Erin~~* ..memang syok la dia buat duit dengan nuffnang ni..lagipun, dia lagi otai dari atok dalam bab blog ni..atok ni masih newbie cute kecik2 lagi..hihihihi..

x caya ke? dia dah pernah dapat RM 200 DALAM MASA SEMINGGU dengan hanya NUFFNANG!!! wooo..sungguh x kusangka..atok ada kepilkan sekali entry pasal tu kat sini : *~~Ceritera Erin~~*: Nuffnang RM200 dlm masa seminggu tak sampai

perghhh..memang kaya la kalau camni..x pernah terfikir dek akal atok nak dapatkan RM200 dalam masa seminggu..ini yang rasa tercabar ni..haishhh..x boleh jagi nih..berlambak-lambak lagi entry pasal nuffnang yang dia dah buat..meh la baca :

*~~Ceritera Erin~~*: Nuffnang bikin hatiku lega

*~~Ceritera Erin~~*: Thank You SO MUCH Nuffnang!

*~~Ceritera Erin~~*: Thank You Nuffnang!

*~~Ceritera Erin~~*: Nuffnang, Thank you!

*~~Ceritera Erin~~*: terima kasih lagi Nuffnang!!

*~~Ceritera Erin~~*: NUffnang, u make my heart melt

memang mantop habis la nuffnang dia ni..atok x tahu la berapa agaknya duit nuffnang dia sekarang..kalau cucu nak taw petua, rahsia camne nak upkan pendapatan nuffnang boleh la tanya Erin..cepat2 tanya..kalau dia xnk cakap bagitaw atok..nanti atok ketuk..hihihi..meh tanya kat bawah ni je

http://eringilegambar.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

p/s : ada sesapa nak join pomot blog dal blog atok x? meh la daftar kat sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
5 Comments

5 ulasan:

aMyErInAiMiE berkata...

Atooooook!! Haih malu sayeee..manede den kayo ngn nuffnang?? Skali skala je~~ hehe.anyway, tengkiu atok!

AiMaN berkata...

@aMyErInAiMiEye la..hihihi..6t dah kaya ngn nuff, blnje domain ngn hosting blog atok blh?hihihi

aMyErInAiMiE berkata...

insya allah atok..bila dh kaya bole la atok oi~ hehe

anyway, mlm ni kol 8 sy publish entry untuk atok ok..tq!

AiMaN berkata...

@aMyErInAiMiEdpt 200 kira byk la tu..blh kira dh kaya tu..hihihihi

Chempaka Sari berkata...

wah dia nilah akak elia tu ye... hmm