Isnin, 21 Mac 2011

CERITAKU-BLUEBERRY BAND..argh!!!!! tensionnye aku

pernah dengar x lagu ni? tunggu la kejap loading tu..hihihihi

kalau xnk dengar tolong tekan butang “PAUSE”


Free MP3 Downloads at MP3-Codes.com

best x? hihihi..atok suka lagu ni..selalu la jugak dengar “time” nak dapatkan ilham untuk menaip entry..hohoho..

nak cakap jiwang..xde lah sangat..tapi, lagu tu memang best..campur-campur BM (bahasa indonesia) dan BI..memang ada kicknya..

tambah pulak tu suara penyanyinya memang ayu dan cun gitu..yang atok pening sekarang ni..atok dah tanya banyak kali pak cik Google pasal lirik lagu tu..tapi, satu pun tiada jawapan yang tepat..hampeh!

geram pun ade..arghhh! xleh pakai sangat google ni…cucu ada x lirik lagu CERITAKU – BLUEBERRY BAND?

tolong “paste” kan di komen entry ni..tapi, kalau cucu buat entry khas pun ok jugak..boleh atok promote blog cucu pasni..hihihi..

tq ye…bye2…nak pergi kelas analisis litar pulak ni..huhuhu..dah la 2 jam..huh! boring~

kalau boleh dengar lagu ni masa kelas kan bagus..kikiki

Comments
4 Comments

4 ulasan:

apezs shah berkata...

salam

lor ada ke?
mcm xpernah dgr pulak ni.

farhaniza azman berkata...

atok..saye dah cube...tapi gagal~ xde ke yg boleh dicopy paste je? awat sume kene download?

AiMaN berkata...

@farhaniza azmannk copy lgu tu ke? embeed je dia punye code..

CikLulu berkata...

meh , spupu tolong sepupu k

Blueberry band - ceritaku

aku punya cerita,
tentang kekasihku tercinta,
lelaki yang sangat rupawan ,
baru dua bulan carian ..

tetapi aku baru tahu ,
ternyata pacarku pancemburu ,
aku tak boleh begini begitu,
lama-lama aku jadi jemu ..

* i'm just wanna be free ,
from this love story ,
and i will wait for another love story ,
come to me ..

* baby will you let me free ,
to find another love story ,
dan kita kan jalin persamanan abadi..

ulang *

tetapi setelah kita tak bertamu ,
mengapa aku rindu pada mu ,
tatapan matamu jadi hala pelukmu ,
sudikah kau hadir dalam mimpuku ..

i'm just wanna be free ,
from this love story ,
and i will wait for another love story ,
come to me baby ..

baby ,
will you let me free ,
to find another love story
dan kita kan jalin persamanan abadi ..

kalau salah harap ampun maaf ya sayang , dgr dari telinga sahaja ..

papahal hantar hadiah kat mersing .. hahaha