Khamis, 24 Mac 2011

ATOK DAH BERUBAH HATI, MAAF SAYANG!

bukan apa..atok jenguk la ke blog blog vs diari... , seperti biasa, untuk promot blog cucu sehari satu blog dari segmen SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua …masuk je ke blog blog vs diari... ..owh no…atok terpikat dengan budak dalam entry dia..memang sekali pandang je terus jatuh hati..

dah la semalam #$%& dengan mata air atok..tengok je gambar dalam sebijik entry tu,comel giler budak tu…kalau dapat tuannya yang betul-betul memang best la (bukan tuan blog, tuan pada gambar dalam entry)..pasti x menyesal lah..kalau perempuan tengok pun dah terpikat..inikan pula lelaki..kawan-kawan perempuan atok pun cakap budak tu memang comel dan kiut teramat sangat..nak tengok ke???

AWAS : LELAKI DIHARAMKAN TENGOK, untuk mengelakkan cucu lelaki kebas budak tu dari gengaman atok..kui3.

nak sangat ke? nah link entry tu (bawah)..memang kuit habis la gambar budak tu..JANGAN CAKAP BUDAK TU PERASAN OK!! gambar dia memang lawa dan cun..mmmmuah! mabelessss

(open link in new tab ok)  blog vs diari...: comelnyeee

hihihi

cantik x? ini lah blog blog vs diari... tu..

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/atok-tlg-promote-blog-mui-bole.html

cucu yang tengok gambar budak tu : atok minta maaf, sebenarnya memang atok gadoh dengan mata air atok semalam..tapi dah baik2 balik pun..hihihi…sebenarnya atok teringin nak main-main dengan baby, atok nak baby sendiri pun, lambat lagi nak kahwin dengan mata air atok tu..hari-hari layan gambar baby orang je..

rasa tenang dan senag hati je tengok baby tersenyum..comel!! nak baby..hohoho..ade sasape nak bagi pinjam jap x? hihihi

mata air atok : abang gurau je lah sayang..hihihi..maaf ye, x sabar nak baby nih….kih3…

image

abaikan gambar ni..gambar mata air atok dengan anak sedaranya(faris)..comel tol faris ni..atok penah main2 dengan dia..dia suka gelak2..hihihi..kecik-kecik dah pandai suka..

*p/s : ade sesapa nak join promot blog oleh atok di blog atok? meh klik kt sini : SEGMEN : NAK PROMOTE BLOG DI BLOG ATOK? | peTUA KITA semua

Comments
6 Comments

6 ulasan:

c-tea berkata...

tajuk entry nak suspen je kan...huhu..puhh..sepantas kilat pergi terjah blog beliau...zasssss

sicomot-comel berkata...

mata air atok tiut bangatlah ^^

kem salam dia ye ^^

AiMaN berkata...

@sicomot-comelmekasih...hihihi...6t atok kim salam ye..

GeminiGurlz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
GeminiGurlz berkata...

pilihla mane satu baby yg atok nk...hahaha

GeminiGurlz berkata...

yang ni atok mau??hehe
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/bikin-suspen-jer-entry-atok-td.html