Khamis, 10 Februari 2011

PETUA KENALI PERWATAKAN PEREMPUAN MELALUI PAYUDARA

image

hahaha..tajuk LUCAH lagi..ni mesti kes sengaja nak tarik pembaca kan? hahaha..ataupun nak masyukkan SEO..betol x?

tiiiiiiit…SALAH! saja nak kongsi dengan cucu la..hihihi..bukan niat menggatal..sebenarnya bukan atok yang original buat entry ni..tapi atok “copy & paste” dari blog orang lain..hihihihi…sapa suh x disable right-click kan? kan dah kene plagiat..

tapi atok da kasi kredit tuk blog tu kat bawah..jangan marah tuan punya entry..hik3..meh jom baca apa ciri-ciri payudara serta perwatakan perempuan tersebut

AWAS – JANGAN PERCAYA..IANYA TEKAAN SEMATA-MATA..JIKA ADA KEBETULAN..MUNGKIN SATU KEBETULAN SAHAJA..hik3

Payudara besar dan bulat seperti tembikai

• wanita tersebut memiliki sifat keibuan
• Ingin selalu dipuji
• Inginkan dimanja
• Tapi perempuan jenis ini tidak suka melakukan hubungan seksual secara kerap

Payudara yang tertonjol seperti buah lemon

• seorang yang sangat-sangat ceria dan selalu memeriahkan suasana
• suka ketawa bersendirian
• inginkan kehidupan yang seimbang

Payudara pejal dan bujur seperti nenas

• seorang yang pintar
• lebih memikirkan kerjaya
• romantik dalam percintaan
• seorang yang setia pada yang Satu

Payudara pejal dan lembut seperti limau gedang

• prestasi seks yang kurang memuaskan
• sering terperuk dirumah
• lebih suka memanjakan kekasih dan kemesraan
• jarang naik angin
• berkeyakinan tinggi

Payudara kecil seperti buah ceri

• seorang yang lucu dan cerdik
• menghiburkan kekasihnya
• agak ghairah

Payudara seperti buah pear

• kerap menduakan suami
• agak curang

Read more: Perwatakan melalui payudara |melvister.com

cucu punya apa jenis? hahaha..lelaki boleh “check” ke korang punya? hahaha

Comments
11 Comments

11 ulasan:

cikmimmie berkata...

hahahha...sebagai pompuan..rasanya masih ada yang tak tau bentuk apa payudara dia...termasuklah sy...winkkk...*malu*

cik BB berkata...

sensored la tuk..ish3x

atie berkata...

tgh pk..erm..

sembang berkata...

hehehehe..
suke2..
kecik,besar sume da..

TheChekJah berkata...

tuk mcm pelik je ade yg bentuk nenas tu?? kecik mcm buah ceri?? adoi... mmg pelik la tok... tembikai? lagi la pelik... haha... btw, quite interesting...

cikcomot berkata...

tak tau pon bentok ape...

adeyh.. hehe

FUZY berkata...

alamak xde dlm senarai plak....
huhuhuh....buah apa ek..

AiMaN berkata...

@FUZYbuah dada...hahaha

Tanpa Nama berkata...

sme tu biarla rhsia,,hu9

Hanim Nordin berkata...

xtau pun nak pilih yg mane.wakaka.

Syahmi berkata...

errrr...pening2