Rabu, 16 Februari 2011

[UPDATED] FACEBOOK “BANNED” AKAUN FACEBOOK ATOK

image

atok bersedih di hari ini kerana AKAUN FACEBOOK HILANG!! atok buka pagi tadi dan benda ni dah terjadi..atok cuba buka profil facebook atok melalui facebook nenek..yang ada di profil facebook atok hanyalah seperti gambar dibawah

image

KOSONG! SEMUANYA KOSONG..wall kosong, info ada sikit2 je..gambar semua hilang termasuklah “friends” atok..

HAIRAN….cucu pernah x jadi macam ni? atok rasa benda ni terjadi disebabkan oleh apa yang atok post semalam iaitu :

image

kalau cucu x percaya boleh cari atok di facebook atok dengan

nama : ‘Aiman Wahid’ ; ataupun

email : aimanwhd@yahoo.com

tapi atok dah buat akaun facebook baru dengan nama Aiman Wahid dan email anakbangsa.malaysia@yahoo.com menggunakan gambar yang sama sebagai profile picture..

apa yang atok kesalkan..fan page Petua Kita Semua pun hilang sekali…hmmm

cucu pernah x jadi macam ni??

update 7.51 pm ; 16/2/2011

SEKARANG DAH ELOK KEMBALI KEPADA ASAL

FACEBOOK ‘Aiman Wahid’  dan email aimanwhd@yahoo.com  masih digunakan..jangan lupa tuk add atok ye..hihihi..

Comments
5 Comments

5 ulasan:

sakinah zulkifli berkata...

sabar laa atok.. tulah, kejam nyer diaorg buat atok camnie.. kesian atok nyer facebook.. penakut betul diaorg sampai nak main hack2 lak..

atie berkata...

kebebasan bersuara disekat~hoho..sabar jela~

Finaz Jaafar berkata...

ouh..tak pernah terjadik lagi kat kite cuma pernah FB tak bagi kte komen orang..sangat susah la gitu

arm_knee berkata...

hihi....
kebebasan bersuara mmg da disekat da pon...skang cm x rse sgt da politik kampus....
td de penamaan calon...tp lengang je kat kampus....mane ntah sume org pegi...huhu

zahidah dihaz berkata...

boleh pula jadi macam tu ke atok?? cucu baru belajar, jadi tak tahulah benda2 macam ni...


New Entry: Hari yang membosankan