Selasa, 15 Februari 2011

ATOK NAK PROMOTE BLOG

hahaha..cewah..setelah berbulan-bulan blogging..atok dah nekad untuk bertekad setekad-tekadnya bagi membuat badge blog peTUA KITA semua..hihihi..

bukan apa..jelez tengok orang lain ada letak gambar masing-masing kat blog..jadi, atok dengan sesuka hati membuat gambar atok sebagai penghias utama badge blog atok ni..

ini lah dia bendanya..ataupun cucu leh copy di bahagian bawah banner di sebelah kanan..

petua-kita-semua - Copy

amacam? ok x? ke huduh lagi? kalau huduh boleh tolong2 kasi idea x camne nak lawakan lagi?

sesiapa yang nak badge ni boleh copy picture kat sini je..pastu tempel la kat blog cucu tuh..letak link ke blog atok ni..bukan apa, memudahkan cucu untuk ke blog atok je..disamping atok nak promote blog ni..huhuhuhu

boleh tolong2 atok kn??

Comments
4 Comments

4 ulasan:

Bella Bell berkata...

wahh..atok kite ni muda lagi la...kacak b'gaya plak 2..hehehe

sicomot-comel berkata...

hahaha..
mati2 ingtkan atokk ni dah beruban..
upenye..


MAKKKKKK!!!!
SCC NK KAWEN NGN ATOKK NI BOLEH???

hahaha

mude bergetah maaa..hahaha..
ni yg nak taruk kat page SCC lelaju neyh *gatal!
hehehe

tomato berkata...

ni atok muda2 dulu kan ? haha :P

ceq buh naa gambaq atok .
atok letak sekali gambar ceq kat tepi tuh . kita tukar2 ? (perasan..hu)

aNaCgg berkata...

atok2...follow la ana...jadi ana bole slalu nengok2 atok...ana dah follow atok..tapi atok x follow ana...atok follow erkk :)