Sabtu, 19 Februari 2011

ATOK TERLALU SIBUK SEKARANG..

HOHOHO…atok minta maaf sebab atok x sempat langsung untuk update blog..atok terlalu sibuk sekarang dengan PILIHANRAYA KAMPUS UNIVERSITI MALAYA..bagi sesi 2010/2011

bagi sesiapa yang nak join BLOGLIST ATOK boleh join lagi..masih ada kekosongan..namun, ATOK MUNGKIN X SEMPAT NAK UPDATE BLOGLIST sebab atok terlalu sibuk..

mungkin selepas PRK atok kembali beraksi di blog peTUA KITA semua..terima kasih bagi sesiapa yang support atok..

Comments
6 Comments

6 ulasan:

fariza zulaika berkata...

xpa lar atok,,
cucu2 menanti kepulangan atok nanti*ayat mcm tebalik je..
moga berjaya lar PILIHANRAYA KAMPUS UNIVERSITI MALAYA..

rizwan's sweetheart berkata...

atokkk...

tq sesangat tau sebab linkkan cucu dlm bloglist atok... cucu terharu tok! hehehe...

tomato berkata...

tak pe tok ! cayok2 ! :D

~~su manje~~~ berkata...

saslam atok...su singgah jua walaupun atok sibuk...\salam di pagi sabtu dari su manje

pha is berkata...

waa... atok masok bertanding gak kew? hhehe

zanox berkata...

lah...UM ke? fakulti mana? eden bru je abes bulan 12 ari tu...ni kire junior lah eden la atok ni..heee :p